Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek

Kluk s kamením | foto: Antiyoutuber.cz

Na Kluka s kamením křičí hateři. Posmívají se mu, že je pedofil a gay

Kluk s kamením je známý svými bizarními činy a názory. Netají se tím, že je homosexuál a veřejně o tom mluví na sociálních sítích. Některé lidi jeho chování spolu s orientací pobuřuje a navážejí se do něj. To se mu stalo i při nedávné cestě od doktora, kdy mu jeho odpůrci začali nadávat a vyhrožovat mu, že ho zmlátí. Nejedná se o jeho první spor.
  16:00

Ondřej Untermüller alias Kluk s kamením je neustále součástí různých sporů a hádek. Budí pozornost svým chováním a názory. Jeho odpůrci se mu ale smějí i za to, že je homosexuál, což velmi často zdůrazňuje na sociálních sítích. Při nedávné cestě od lékaře se do něj údajně naváželi dva jeho hateři a vyhrožovali mu, že ho zmlátí. Vadila jim jeho orientace a vyjadřování na Instagramu.

Untermüller je momentálně nemocný a svá stories zaplavuje mnoha příběhy. „Ukazuji vám, že i influenceři mohou být nemocný,“ říká v jednom ze svých příběhů. Jelikož se necítil dobře již několik dní, tak navštívil lékaře. Při cestě domů ale narazil na svého hatera. „Řval na mě pedofile a zas*anej homosexuále. Řekl jsem mu, ať mě zmlátí, že pak zavolám policajty,“ nechal se influencer slyšet. Podle Kluka s kamením se k jeho haterovi přidal ještě kamarád a naváželi se do nemocného influencera oba. Prát se s ním ale nechtěli.

Je zajímavé, co se kolem nás děje. Jak je svět zlý. Kdyby na sebe byli všichni milí a podporovali se, tak by to bylo úplně jiné. Možná by nebyla válka na Ukrajině. Kluci, jestli mě sledujete, tak se na sebou zamyslete,“ vzkázal svým odpůrcům.

Rozhodně se nejedná o Ondřeje Untermüllera první střet s kritiky. Často se do něj pouští také lidé z české influencerské scény. Jedním z nich byl v minulosti například youtuber Fizi, jelikož milovník kamenů zveřejnil jeho telefonní číslo. Známé jsou i jeho spory s Rošťákem Svobíkem, s kterým se utkal v Clash of the Stars.

V následující řadě soutěže se měl v ringu potkat s partnerem Shopaholic Adel. David ho na TikToku sám vyzval. Jeho partnerka Adéla Pulcová mu ale účast v Clash of the Stars zakázala. Z toho je Kluk s kamením zklamaný a několikrát se nechal slyšet, že by Davida v ringu rád potkal a je si jistý, že by nad ním zvítězil.