Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto

Kluk s kamením se toho nebojí. S tátou má hezký vztah, klidně se převlékne za ženu

Že Kluk s kamením přidává na sítě někdy poměrně bizarní obsah, víme už dlouho. Občas se hroutí, jindy zveřejňuje, kdo z influencerů je údajně gay. Občas ale nechá nahlédnout víc do soukromí a zveřejní vtipné video se svým tátou. Podívejte se na jejich sestřih.
  12:30

Od Kluka s kamením je možné na sociálních sítích čekat ledacos. Na stories se pravidelně hroutí, mnohdy kvůli údajné nešťastné lásce k Rošťákovi Svobíkovi. Jindy zase okupuje filmový festival v Karlových Varech a má fotku s neuvěřitelným množstvím celebrit a celé to doplňuje nepodloženými drby, že na festival dorazí i Johnny Depp.

Není ani výjimkou, že na sítě něco přidá a za pár hodin, někdy i minut, to smaže. Jako třeba, když na Instagramu začal zveřejňovat, kdo z influencerů má být gay. Kromě jeho lásky Rošťáka Svobíka zmínil třeba i Adama Kajumiho.

Některý obsah ale Kluk s kamením nemaže a vzhledem k tomu, jaký je, může se zdát i poměrně netypický. Ondřej Untermüller, což je jeho reálné jméno, sem tam zveřejňuje videa se svým tátou. A z nich je vidět, že spolu má dvojice velmi hezký vztah. 

Kluk s kamením i jeho táta ve videích tančí, smějí se. A staršímu z dvojice očividně ani nevadí, že má jeho syn paruku, dámské šaty a někdy dokonce i vycpaná prsa. 

Témata: Kluk s kamením