Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav

Influencer Koleso byl dva dny hledaný policií. | foto: instagram.com/koleooriginal

Koleso si opět zahrává. Nesmí řídit, natočil se ale v nabouraném autě

Patrik Pešava alias Koleso opět řádí. V minulosti mu byl odebrán řidičák a dostal na rok zákaz řízení. To ale neřešil a restrikci porušil. Kvůli tomu byl na den zadržen a v médiích to způsobilo stejný poprask jako jeho souboj s Lukášem Krilem v Clash of the Stars. Co se stalo nyní? Na Instagramu sdílel video, kde sedí v nabouraném autě, které sotva jede. A na místě řidiče sedí kdo? Samozřejmě, že Koleso.
  10:00

Video s popiskem „Spletl jsem si řadění,“ postnul influencer Koleso na své Reels na Instagramu. Vystupuje v něm ještě žena, která nešetří nadávkami na účet kontroverzního influencera. Ve videu také tvrdí, že by se měl Koleso připoutat. Několikrát zde zaznělo: „Vyfoťte toho čů*áka chci si to dát na Facebook.“ Toho se hned lidé chytili a dělají si srandu z toho, že je to jeho nastávající, zejména proto, že mají podobnou mentalitu.

Mnoho lidí ale spekuluje o tom, zda to od Patrika nebyl pouze prank, díky kterému chce zvýšit dosah. Už jen z důvodu, že to s hrdostí sdílí na svém Instagramu. Přesto je ale z videa jasné, že s autem nejméně popojížděl, což se bez řidičského průkazu také nesmí. Pozornost společnosti Koleso videem nejspíše vzbudil, ale určitě ne žádné pozitivní odezvy. Stačí se podívat na komentáře u příspěvku. „Hoši, většího debila jsem neviděl,“ praví jeden z mírnějších komentářů.

Pešava je příkladem člověka, který se nebojí pro slávu udělat mnohočetné bizarnosti. Otázkou je, zda se vyplatí kvůli popularitě riskovat problémy se zákony, zejména pak v kontextu toho, že ho sledují zejména děti a mladiství. Jeho 150 tisíc followerů tímto dokazuje, že netradiční a bizarní věci bodují na internetu kolikrát mnohem více, něž kvalitní obsah.

Témata: Koleso