Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto

Influencer Koleso byl dva dny hledaný policií. | foto: instagram.com/koleooriginal

Koleso má další problém. Řídil bez řidičáku a rozbil čekárnu v Ostravě

Kontroverzní influencer Koleso se vyjádřil k jeho zadržení policií. Měl řídit bez řidičského průkazu. Řeší se ale i jeho incident z Ostravy, kde měl TikToker poničit čekárnu.
  15:30

Minulý týden toho byly plné sociální sítě - policie hledala kontroverzního TikTokera a influencera Patrika Pešavu, který na sociálních sítích vystupuje pod přezdívkou Koleso. Po dvou dnech policistké Kolesa, který je původem z Karviné, našli v Benešově u Prahy. 

Koleso měl být tehdy jen svědkem trestné činnosti. „Jezdil jsem bez řidičského oprávnění plus jsem měl zákaz řízení na rok,“ řekl koleso pro stanici CNN Prima News. Podotkl, že o řízení auta ho požádal kamarád, který nemohl za volant sednout, protože byl sám pod vlivem alkoholu. Kamaráda měl odvézt na akci. 

Jenže z toho nyní může mít problém - řidil, aniž by měl řidičský průkaz, navíc má řízení zakázané úplně. Za to mu nyní hrozí až dva roky ve vězení. Jenže to není jediná věc, kterou nyní policisté ve spojení s Kolesem zkoumali. 

Zajímali se i o poměrně zvláštní incident z ostravských Vítkovic. Tam měl kontroverzní internetový tvůrce rozbít čekárnu. „Já jsem se k tomu vyjádřil, že platí to, co je ve spisu, a že všeho lituju,“ dodal Koleso.

Zda jeho aktuální problémy s policií nějak ohrozí jeho účast na akci Clash of the Stars, kde se má v polštářové bitvě postavit influencerovi Krilovi, zatím není jasné. Akce je naplánovaná na konec června. 

I na této kauze se však Koleso snaží nahnat lajky a nové sledující - sdílí fanouškovská videa, která ho podporují, zároveň si ze svého problému sám utahuje.

Témata: Koleso