Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela

Patrik Pešava alias Koleso nejspíš půjde do vězení. Sdělil to na sociálních sítích svým fanouškům. | foto: https://www.instagram.com/kolesooriginal/Antiyoutuber.cz

Nikdo nevěděl, co je s Kolesem. Měl by být v pořádku, sledující se bojí, že ho okolí využívá

Koleso byl v úterý večer napaden, následně se odmlčel a nikdo nevěděl, co s ním je. Později však potvrdil, že se nic vážného nestalo. Zároveň prý připravuje nová videa na TikTok svého kamaráda, který redakci antiyoutuber.cz sám kontaktoval.
  9:00

Patrik Pešava alias Koleso je jeden z nejbizarnějších českých influencerů. V poslední době se jeho jméno nejčastěji spojuje s různými večírky a pouličními potyčkami. V úterý večer byl prý zase napaden a ve středu nikdo nevěděl, co s ním je.

Pešava na Instagramu sdílí mnoho různých a někdy zmatených příspěvků. V úterý večer sdílel, že ho někdo napadl a útočníky vyzval, aby si to s ním přišli vyřídit. Následně se odmlčel a ani jeho blízcí nevěděli, zda je v pořádku. „Prostě jsem šel z klubu a po cestě do večerky si mě odchytli nějací kluci z iceschoolgangu odchytli,“ popsal Pešava redakci antiyoutuber.cz po několikahodinovém mlčení. Dodal, že se mu nic nestalo a všechno je v pořádku.

Po zveřejnění středečního článku se instagramový profil @kolesooriginal redakci ozval. „Fakt?“ ptá se pod příspěvkem na Instagramu. Podle dostupných informací byl zmíněný účet v minulosti Pešavovi ukraden a aktuálně se za něj jen vydává.

Donedávna se Pešava na svém oficiálním instagramovém profilu odvolával na Denise Burketta, svého manažera a člena skupiny TvTwixx. Nedávno však kontakty z jeho profilu zmizely a Burkett mlčí. Na opakované výzvy o komentář nereagoval. Pešava do doby zveřejnění článku na žádost o vyjádření k Burkettovi také nereagoval.

V pátek odpoledne redakci kontaktoval Radek Rudy, který by měl být Pešavův kamarád. „Koleso je u mě. Podívejte se na můj TikTok, připravujeme nová videa,“ popsal. Nic bližšího neprozradil a žádná videa zatím také nezveřejnil.

Někteří jeho sledující se obávají, aby ho někdo nevyužíval jenom kvůli pozornosti. Nedávno se totiž Pešava objevil ve videu na youtubovém kanále TvTwixx, ve kterém prozkoumávali opuštěný dům kousek od Prahy. Ve videu všichni tvrdili, že se jedná o dům, ve kterém Pešava vyrůstal s rodiči. Ti si tam prý navzájem prostřelili hlavu a od té doby v domě straší. Pešava však pochází z Moravskoslezského kraje, kde také strávil většinu svého života. Proto se tak podle mnohých zdá, že tvrzení ve videu byla pouze smyšlená jenom kvůli vyšší sledovanosti.

Témata: Koleso