Čtvrtek 2. května 2024, svátek má Zikmund

Patrik Pešava alias Koleso | foto: Tilen Vajt/Pavel Dvořák

Koleso byl v úterý večer napaden. On i jeho manažer od té doby mlčí, kde je nikdo neví

Jeden z nejkontroverznějších českých influencerů Koleso byl v úterý večer údajně napaden. Na svém Instagramu vyzval útočníky, aby za ním přišli a vyřešili spory. Od té doby však on i jeho manažer mlčí a ani jeho blízké okolí neví, co se s ním vlastně stalo.
  14:12

Patrik Pešava, známý na sociálních sítích spíše pod přezdívkou Koleso, je známý především díky účasti v Clash of the Stars. Hned po bizarní polštářové bitvě se nejčastěji jeho jméno spojuje s různými večírky plnými alkoholu a pouličními potyčkami. V úterý večer byl údajně zase napaden.

Pešava na svém instagramovém profilu sdílí mnoho zážitků ze svého života a některé z jeho příspěvků jsou zmatené a bez kontextu. „Ti kluci, co mě včera napadli z iceschoolgangu, dojeďte na hraničář. Ti, co jste měli problém. Čekám,“ vyzývá Pešava. Od té doby mlčí a členy takzvaného iceschoolgangu není možné dohledat.

V minulosti Pešava odkazoval na Denise Burketta, člena skupiny TvTwixx, který by měl být zároveň jeho manažerem. Kontakt na Burketta z Pešavova profilu zmizel a Burkett na opakované dotazy redakce antiyoutuber.cz nereaguje. „Já jsem teď ve Švýcarsku,“ odpověděl Burkett a následně se odmlčel.

Co se s Pešavou v úterý večer stalo tak není jasné, údajně nereaguje ani na dotazy z jeho okolí. „Psal jsem mu, ale není aktivní. Opravdu nevím, co se mu stalo,“ popsal redakci antiyoutuber.cz začínající influencer Bukys, který je jedním z blízkých přátel Pešavy. Zároveň to není poprvé, co se do nějakého sporu Pešava dostal. V listopadu minulého roku se kvůli jednomu z nich dostal do nemocnice se silným krvácením do mozku.

Témata: Koleso