Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek

Koleso vyzval na zápas v Clash of the Stars Kalubu | foto: Antiyoutuber.cz

Koleso vyzval Kalubu na zápas. Ten v odpovědi bil o zem tyčí a ukazoval Kolesovi nůž

Koleso se po návratu z nemocnice rozhodl zúčastnit se čtvrtého galavečera Clash of the Stars. Na svém Instagramu vyzval influencera Matouše Kalubu. Ten při odpovědi bil tyčí o zem, sprostě nadával a ukazoval nůž.
  20:00

Patrik Pešava alias Koleso má za sebou několik náročných dní. Nedávno byl převezen do nemocnice ve vážném zdravotním stavu. Po propuštění se rozhodl pro účast na dalším galavečeru Clash of the Stars. Vyzval jednoho z předchozích účastníků.

Minulou neděli Koleso své fanoušky vyděsil několika příspěvky z nemocnice. Jeho manažer Denis Burkett potvrdil, že byl napaden v náchodském Royal Music Clubu. Měl silné krvácení do mozku a natrženou sítnici. Vše dobře dopadlo a v pátek mohl být z nemocnice propuštěn.

Následně své fanoušky opět překvapil. Na Instagram přidal video, kde vyzývá Matouše Kalubu, který zvítězil na třetím galavečeru Clash of the Stars v zápase s influencerem Jiřím „Maxgreenem“ Janouchem. „Tímto bych chtěl vyzvat Matouše Kalubu, řečeného Kalubníka. Takže Kalubníku, poslouchej. Já tě rozdrtím jako salát,“ říká Koleso. „A brácho, zlomím ti všechny žebra, miláčku,“ zakončuje svou výzvu.

Kaluba na jeho výzvu reagoval poměrně bizarním videem. „Patričku, ty si zahráváš. Pereš se s tygrem, víš kdo to je? To jsem já,“ křičí Kaluba. Následně začne bít tyčí o zem a sprostě nadává. „Těš se Patričku,“ řekne a vytáhne nůž, který následně zabodne pravděpodobně do kuchyňského prkénka. „Na koho si hraješ, na psychopata?“ reaguje Koleso.

Ani on by nebyl v Clash of the Stars poprvé. Jeho vítězství v polštářové bitvě nad Lukášem Krilem je pro mnohé legendární a fanoušci doufají, že se něčeho podobného zase dočkají. Už teď je jasné, že by o zápas byl ze strany fanoušků velký zájem.

Témata: Koleso