Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto

Koleso na Clash of the Stars | foto: Pavel Dvořák/Tilen Vajt

Zase ten Koleso. Opět se ztratil a hledá ho policie, kde zas je?

Koleso se opět hledá. Je to už po několikáté, co ho policie označila za nezvěstného. Naposledy to bylo zřejmé nedorozumění. Koleso se na svém Instagramu smál tomu, že je hledaný. Veřejnost tomu ale nevěří. V databázi hledaných osob policie už není.
  13:57

Patrik Pešava alias Koleso je známý hlavně díky TikToku a své účasti v Clash of the Stars, kde porazil Lukáše Krila. Na světlo se dostává také kvůli jeho peprným kauzám s alkoholem a policií. Několikrát byl už napaden, ale i nezvěstný. Ztracený byl však vždy tak jeden den a pak se našel. Nyní se to děje znovu. Správci jeho účtů na Instagramu oznámili, že se ztratil a policie po něm vyhlásila pátrání. Je to však zvláštní. V databázi hledaných osob policie České republiky není.

Uživatelé na sítích tak diskutují o tom, že by to celé mohl být podvod ze strany Kolesa a jeho týmu pro získání sledujících na Instagramu. Ti totiž v příspěvku o tom, že je Koleso nezvěstný, vyzývají uživatele ke sdílení. „Proč mám takový pocit, že tohle všechno je jen kvůli tomu, aby se profil sdílel k více lidem a sledující jim šli nahoru,“ napsal do komentářů pod příspěvek jeden uživatel. Je logické, že se správci snaží využít sílu sítí k nalezení Kolesa. Zvláštní na tom však je, že je to už po několikáté a Pešava ani není v databázi hledaných osob.

Správci Kolesova účtu se však snaží znít seriózně. „Žádáme všechny lidi co včera někde zahlédli Kolesa, aby se nám ozvali. Prosíme o zaslání veškerého důkazního materiálu do soukromých zpráv,“ píše správce účtu k příspěvku o pohřešovaném Kolesovi. „Až budeme vědět více informací, tak vás informujeme zde na Instagramu. Pozorně sledujte instastories,“ doplňuje. Je možné, že byl Koleso skutečně pár hodin hledaný. Jelikož se však už v databázi nenachází, tak se už buď našel, nebo tam nikdy nebyl.

Koleso byl tedy nezvěstný už několikrát. Naposledy, když ho policie hledala, tak se tomu Koleso jen smál. Na Instagramu označil účet policie a napsal: „Je tu zas.“. Před touto humornou nezvěstností byl policií hledaný například v souvislosti s trestnou činností, ve které byl následně označen za svědka. Do historie se tak Koleso zřejmě zapíše jako nejhledanější člověk, který však nebyl nezvěstný.

Jeho humorné eskapády pobavily tisíce fanoušků. Zvlášť vtipný byl jeho rozhovor, který poskytl televizi CNN Prima News. V něm byl totiž možná až moc upřímný. Nejdříve se otevřeně svěřil s tím, proč ho policie hledala a poté začal povídat o jeho kriminální minulosti. Redaktor se Kolesa zeptal, jak vznikla jeho přezdívka. Koleso mu začal vysvětlovat, že v minulosti pracoval hodně s různými koly, tak proto. „Pak jsem dělal jízdní kola různě, třeba po Karviné. Prostě to, co bylo nezamčené jsem vzal a prodal,“ přiznává se Koleso, že dříve přeprodával kradená kola.

Koleso je zřejmě velice zaneprázdněný influencer, a tak má manažera. Ten by za něj měl spravovat většinu jeho sociálních sítí, včetně i jeho hlavního Instagramu. Při pokusu o kontaktování k vysvětlení ohledně nezvěstného Kolesa nereaguje. Tiskový mluvčí policie David Schön řekl pro antiyoutuber.cz, že z důvodu ochrany osobních údajů se nemůže vyjadřovat ke konkrétním osobám.

Témata: Koleso