Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa

Kolesa opět hledá policie. Sám se tomu směje na sítích, že prý je to tu zas

Kolem influencera Kolesa není nikdy klid. S policií měl problémy už letos v květnu, když řídil bez řidičského průkazu. Následně v rozhovorech pro Antiyoutuber.cz a Expres.cz překvapil, když promluvil o svém osudu a o drogách. Teď má problémy se zákonem znovu. Opět ho hledá policie.
  11:46

Zprávu o tom, že Patrika Pešavu alias Kolesa hledá policie, už slyšel asi leckdo a úplně nově nemusí působit. Jenže teď policie influencera z Karviné hledá znovu.

V květnu měl Koleso problémy hned několikrát – nejprve byl hledaný jako svědek trestné činnosti, následně musel policii vysvětlovat, proč řídil auto, ač nemá řidičské oprávnění.

Teď se čtyřiadvacetiletý influencer objevil v policejní databázi znovu. Proč, to zatím není jasné. Bizarní ale je, že na veřejnost zprávu o svém hledání zveřejnil Koleso sám. Označil dokonce oficiální účet policie. „Je tu zas,“ dodal.

V komentářích se takřka okamžitě začal znovu objevovat hashtag #freekoleso, kterým influencer chtěl v květnu zaspamovat „celý internet“. Kolesovi fanoušci si ale z toho, že je hledaný, utahují. Zejména z toho, že v pátrání stojí, že Koleso není nebezpečný ani ozbrojený.

„Ozbrojený – ano, polštářem,“ píše jeden z komentujících. „Nebezpečný jen s polštářem,“ dodává další. Naráží tak na to, že Koleso se právě s polštářem utkal v Clash of the Stars s Lukášem Krilem. A zvítězil.

Kolesa s Krilem ale nepojí jen polštářový zápas, i Kril má problémy s policií a zákonem. Na rozdíl od Kolesa by už ale měl brzy nastoupit do vězení.

Témata: Koleso