Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto

Patrik Pešava alias Koleso nejspíš půjde do vězení. Sdělil to na sociálních sítích svým fanouškům. | foto: https://www.instagram.com/kolesooriginal/Antiyoutuber.cz

Další problémy Kolesa. Může jít až na dva roky do vězení

Není to poprvé, co má Patrik Pešava alias Koleso problémy s Policií. Hashtag #freekoleso se opět šíří internetem. Teď však nejde jen o podání svědectví, jako v květnu. Tentokrát hrozí, že půjde do vězení, stejně jako jeho soupeř z Clash of the Stars Lukáš Kril.
  13:00

Patrik Pešava alias Koleso půjde možná do vězení. Není to poprvé, co má influencer problémy s policií, letos květnu měl Koleso problémy hned několikrát. Nejprve byl hledaný jako svědek trestné činnosti, následně musel policii vysvětlovat, proč řídil auto, ač nemá řidičské oprávnění. Tentokrát se na sociálních sítích pátrání vysmíval. Označil dokonce oficiální účet policie. „Je tu zas,“ dodal.

Po sociálních sítích se takřka okamžitě začal znovu objevovat hashtag #freekoleso, který se při influencerově posledním zadržení nekontrolovatelně šířil internetem. Kolesovi fanoušci si z toho, že je hledaný, opět utahovali. Zejména z toho, že v pátrání stálo, že Koleso není nebezpečný ani ozbrojený.

„Nebezpečný je jen s polštářem,“ píše jeden z komentujících. Naráží tak na to, že Koleso se s polštářem utkal v Clash of the Stars s Lukášem Krilem. A zvítězil. Kril má také problémy se zákonem a brzy z důvodu neplnění veřejně prospěšných prací nastoupí do výkonu trestu.

Influencera však smích rychle přešel, když uviděl trestní příkaz. Zjistil, že může jít na dva roky do vězení. Je obviněn z nedovoleného užívání cizí věci. Zneužil hospitalizace svého známého a vzal si v jeho bytě klíče od auta a nějakou dobu ho neoprávněně užíval. Vozidlem jezdil během května a června až do doby než ho chytila policie.

Celou věc sdělil na svém Instagramu svým fanouškům a ukázal také trestní příkaz jako důkaz, že si nevymýšlí. Také zmínil, že mu někdo bude platit advokáta, který mu prý snad z jeho problémů pomůže.

Sám influencer na žádost o vyjádření se ke své situaci zatím nereagoval.

Témata: Koleso