Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela

Influencer Koleso byl dva dny hledaný policií. | foto: instagram.com/koleooriginal

Má se prát v Clash of the Stars. Teď ho hledala policie

Dva dny hledala policie influencera Patrika Pešavu alias Kolesa, kterého na sociálních sítích sleduji desetitisíce lidí. Mladíka z Karviné našla nakonec ve čtvrtek v Benešově u Prahy. Koleso se už za měsíc má zúčastnit akce Clash of the Stars, kde ho čeká souboj s Krilem.
  15:50

Třiadvacetiletého influencera Kolesa, který je původem z Karviné, policie nehledala jako pohřešovaného, ale jako svědka trestné činnosti. „Byl zadržen před malou chvílí v Benešově u Prahy. Nyní je v roli svědka a jsou s ním prováděny procesní úkony,“ uvedla pro blesk.cz policejní mluvčí Zlatuše Viačková.

Sám Koleso, kterého na TikToku sleduje 150 tisíc lidí a na Instagramu dalších 60 tisíc, přidal na sociální sítě několik příspěvků, kde slibuje, že se fanoušci brzy vše dozví. Opakovaně použil i hashtag #freekoleso, který následně sdílel i účet Clash of the Stars. „Zaspamujte internet hashtagem #freekoleso,“ vyzývá fanoušky.

Právě zápas Kolesa s Krilem má být podle pořadatelů akce internetovým zápasem století. Jejich souboj má být údajně plánovaný jako polštářová bitva. Jestli se však jejich zápas uskuteční ještě zcela jasné není. Kolesův soupeř Kril totiž pravidelně na sociálních sítích vyhrožuje tím, že spáchá sebevraždu. Mimo to jeho obsah tvoří z velké části i loudění peněz od jeho sledujících.

Akci Clash of the Stars čeká už druhý ročník. V pražské Královce se v několika zápasech utkají influenceři, TikTokeři a celebrity. V plánu je například souboj dvou účastníků reality show Like House Datla a Freescoota či zpěváka Adama Mišíka s raperem Vercettim.

Témata: Koleso