Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav

Koleso v Red Face | foto: Red Face

Ztracený Koleso se našel. Podepsal přestup v Red Face, s Max Greenem bude bojovat v pekle

Koleso se ztratil a už se zase našel. Organizace Red Face, která pořádá fackovací zápasy, potvrdila, že s nimi podepsal smlouvu. Na galavečeru se utká s Maxem Greenem. Ten se bude nejdřív fackovat tortillami a následně se ten stejný den postaví Kolesovi.
  15:30

Nově vzniklá organizace Red Face, která bude pořádat zápasy ve fackované, nedávno představila své první zápasníky. Někteří z nich se také objevili na galavečerech Clash of the Stars. Teď mají nového účastníka, není jím nikdo jiný než Patrik Pešava, který je známý spíše pod přezdívkou Koleso.

Pešava se nedávno už po několikáté ztratil a údajně byl pohřešovaný. Dnes se však zase našel a podepsal smlouvu v organizaci Red Face. „Vyzval Maxe Greena do dvouminutového boxerského zápasu v takzvaném pekle jeden na jeden metr,“ popisuje organizace. Podle nich by mělo jít o přestup století.

Pešava se objevil i na oficiálním Instagramu organizace. „Teďka jsem to lidi podepsal. Max Greene, já tě do toho pekla vyzývám. Jdu si pro tebe brácho, prostě ti rozkřupu páteř,“ vzkazuje Pešava.

Oblíbený zápasník Max Green tak bude muset zvládnout dva zápasy během jednoho galavečera. Bude se fackovat tortillami s Frantou „Blakk“ Mandlíkem a podle Jakuba Smreka alias Freescoota, který je promotérem organizace, by se následně měl postavit Pešavovi. Bude tak muset zvládnout dva zápasy v jeden den.

Pešava je známý především díky své výhře v polštářové bitvě s bizarním influencerem Lukášem Krilem v Clash of the Stars. Dalšího galavečera se prý měl zúčastnit také a utkat se právě s Maxem Greenem.

Koleso a spolumajitel Red Face Patrik Pejcha

Galavečer Red Face se bude konat už 22. dubna v pražské hale O2 Universum. Fackovat se bude například Zdeněk Godla s Pavlem Novotným, Freescoot s Adamem Raiterem, nebo Eva Feuereislová, která si přezdívá „plastic queen“. Ta zatím soupeřku nemá, vyzvala na zápas však Nelu Slovákovou. Podnikatel Patrik Pejcha, jeden z majitelů organizace Red Face, vyzval do takzvaného pekla Karlose Vémolu a nabídl mu za zápas dva miliony korun. Vémola zatím na výzvu neodpověděl.

Témata: Koleso, MaxGreen