Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Patrik Pešava alias Koleso | foto: Tilen Vajt/Pavel Dvořák

Někdo mi hodil něco do pití, tvrdí Koleso. Obvinil sázkovou kancelář, že ho podvedla

Patrik Pešava alias Koleso opět holdoval alkoholu a dostal se do problémů. Cizí muž v nočním klubu ho přesvědčil, že ho sázková kancelář Betacademy využívá. S tou však nikdy nespolupracoval. Z jeho sítí ale zmizely všechny spolupráce s Tacticos Bet, tedy s firmou, se kterou skutečně spolupracoval. Obě firmy jsou zmatené. Koleso se omluvil a řekl, že mu někdo hodil něco do pití.
  13:23

Patrik Pešava, vystupující spíše jako Koleso, je kromě účasti v Clash of the Stars známý také svoji častou opilostí a potyčkami s policií. Tentokrát tomu nebylo jinak. V nočním klubu ho údajně někdo zdrogoval a on následně vymazal z Instagramu všechny své spolupráce. Svým krokem zmátl několik sázkových kanceláři.

V sobotu 3. prosince přidal Koleso na svůj Instagram video s názvem BET ACADEMY. Pod vlivem alkoholu či návykových látek v něm odpovídá mladému muži na otázky, zda mu společnost Bet Academy něco platí za jejich propagaci.

„Bet Academy mu nic neplatí. Je to kec. O*ebávají ho,“ zní z úst muže. Koleso vše potvrzuje. „Oni mě využili. Vadí mi to,“ tvrdí influencer, který chybně používá jméno sázkové kanceláře s názvem Betcademy.

Kancelář Betcademy však Pešava nikdy na svém profilu nepropagoval.

„Nikdy jsme nic neplatili a ani jsme nikdy s Kolesem nebyli v kontaktu. Koleso si nás spletl s někým jiným,“ komentuje video Betcademy. Firma následně potvrdila, že v únoru roku 2022 Kolesa oslovili s nabídkou spolupráce, která se měla týkat plánovaného podcastu. Koleso na ni údajně nereagoval.

Jediná společnost, kterou kdy influencer propagoval, nese název Tacticos Bet. Taktéž se jedná o sázkovou kancelář a Koleso pravidelně sdílel videa, ve kterých říkal, jak ho lidé z Tacticos Bet finančně podporují a pomohli mu omezit alkohol. Stejnou noc, kdy video ohledně Bet academy přidal na sítě, také smazal veškeré stopy spolupráce s Tacticos Bet. Fanoušci, ale i samotné kanceláře, jsou z toho zmatené.

@_tacticos_bet_

Jaký máš názor na kolesa ?

♬ původní zvuk - 💶💶💶

„Ten, co ho vyslýchal, se ho jasně ptal, kdo. Lze slyšet, jak Koleso zmínil Betcademy. Poté Betcademy ještě jednou vyslovil jedinec, který Kolesa vyslýchal a tím potvrdil, že se jedná o firmu Betcademy. Můžeme na stories doložit konverzace jak s ním firma Betcademy chtěla navazovat spolupráci takže něco společného s nimi určitě měl. Očekávejte video na našich stories,“ vyjádřila se k incidentu Tacticos Bet.

„Betcademy to nedalo spát a snažila se očistit své jméno. Na jediném profilu, kde Koleso figuroval, bylo právě na tom vašem. Video, kde rádoby pomáháte Kolesovi a dáváte mu finanční podporu, o tomto se ve snímku i hovoří. Očekáváme omluvu za pošpinění našeho jména,“ odpovídá Betcademy v komentářích firmě Tacticos Bet.

@_tacticos_bet_

Napiš do komentu : “CHCI CASH” a par lidem poslu 1000 kc💸

♬ původní zvuk - 💶💶💶

Koleso se rozhodl vše uvést na pravou míru 5. prosince, kdy natočil video pro instagramový profil Tacticos Bet. Vyjádřil se, že veškeré urážky byly myšlené směrem Batcademy, nikoliv Tacticos Bet. Ti ho prý finančně podporují a chystá se s nimi v blízké době do Dubaje.

Také podotkl, že v klubu, kde video vzniklo, mu někdo hodil něco do pití. Žádné instagramové příspěvky, ve kterých propaguje jeho sponzory, přesto Koleso neobnovil.

Témata: Koleso