Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří

Exkluzivní vzkaz Kolesa a Bukyse svým fanouškům

Koleso je jedna z nejkontroverznějších postav na českém internetu. Ač komentáře pod jeho příspěvky často nejsou příliš pozitivní, jeho fanouškovská základna je velká. A právě svým fanouškům posílá nyní vzkaz.
  14:00

Koleso po polštářové bitvě získal spoustu příznivců. Společně s kamarádem a začínajícím influencerem Bukysem poskytli webu antiyoutuber.cz exkluzivní rozhovor. Bukys v něm mluví například o tom, jak se s Kolesem začal přátelit hlavně kvůli tomu, aby se stal slavným. Naneštěstí má momentálně na TikToku ban. Koleso povídá třeba i o tom, jak se baví s přáteli ve volném čase - tedy o tom, jak dělají brikule. Mimo jiné nakonec oba poslali vzkaz svým fanouškům, kteří je stále podporují.

Koleso: „Hajpujte můj TikTok a prostě ještě uvidíte zajímavý brikule.“

Bukys: „Pojďte taky hajpovat můj TikTok, ať nás tam je už sto tisíc. Mám vás rád a díky za sledování.“

V krátké anketě pak Koleso odpověděl na několik krátkých otázek. Zná Yzomandiase? Co má za největší sen? A jak by se popsal? Podívejte se.

Tento vzkaz je začátkem rozhovorů s Kolesem a Bukysem, které přineseme na webu antiyoutuber.cz v příštích dnech. Byly i o tom, jak Koleso trávil čas po polštářové bitvě, kdy mu nezaplatili tolik, kolik slíbili, volném čase, brikulích a Bukysově cestě ke slávě. Další části rozhovorů vycházejí postupně na expres.cz.

Témata: Koleso