Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána

Koleso se objevil v novém videu TvTwixx | foto: instagram.com/kolesoreal

TvTwixx tvrdí, že v domě mrtvých rodičů Kolesa straší. Zdá se, že ho jen využívají

TvTwixx je skupina kontroverzních influencerů, kteří se v poslední době věnují především obsahu s tématikou duchů. Teď v novém videu prozkoumávali opuštěný dům, ve kterém se prý zabili rodiče Kolesa. Ne všechna tvrzení ve videu jsou podle dostupných tvrzení pravdivá.
  20:00

Na YouTube se objevuje mnoho videí, která se snaží dokázat existenci různých nadpřirozených jevů. Podobnému obsahu se v poslední době věnuje i kanál TvTwixx. Prohledávají různé opuštěné budovy a snaží se svým sledujícím ukázat, že duchové opravdu existují. Teď se k tomu rozhodli využít bizarního influencera Kolesa.

Video začíná tím, že skupina influencerů jde prohledávat jako obvykle jeden z opuštěných domů kousek od Prahy. Tvrdí, že k tomu mají povolení a rodinný dům je aktuálně v exekuci. „V tomhle domě vlastně vyrůstal Koleso a uvnitř nám popíše, jak to tam chodilo. Prý ho rodiče zavírali do nějakých místností a pak se zastřelili navzájem,“ popisuje Daniel Sonnleitner, alias Danny, hlavní postava TvTwixx, ve videu. Následně vstoupí do domu oknem po žebříku a procházejí jednotlivé místnosti.

Zastřelení rodiče

V domě najdou také figurínu, na které měla matka Patrika Pešavy, který si říká Koleso, zkoušet oblečení, které v domě ušila. Tu si následně Sonnleitner odnesl domů a podle jeho slov si ji v noci postavil do ložnice vedle postele. „To, co se tam potom dělo, nebylo rozhodně nic příjemného,“ popisuje v novém videu. Prý se figurína hýbala, jenom to nezvládli natočit na kameru. Myslí si, že nějaká nadpřirozená entita by mohla být právě v ní.

S Pešavou následně probírají, co se jeho rodičům v domě stalo. Pešava opakovaně tvrdí, že se doma často opíjeli a jednoho dne se navzájem zastřelili. Pak prý v domě zůstal, chodili se o něj starat různí známí a neměl zaplacenou ani elektřinu. To všechno se podle něj dělo před deseti až patnácti lety a proto v domě nyní straší.

V létě minulého roku však redakcím antiyoutuber.cz a expres.cz Koleso prozradil, že jeho maminka zemřela před patnácti lety na rakovinu. Později vyrůstal pouze s otcem, se kterým aktuálně nemluví a následně se dostal do péče pěstounů v Českém Těšíně. Pešava zároveň pochází z Moravskoslezského kraje, kde podle jeho slov strávil také většinu života. Poprvé se prý podíval do Prahy až když byl dospělý.

Sledující videa slovům influencerům tak úplně nevěří. „Koleso působí tak nesvéprávně, že je ochotný říct na kameru cokoliv mu nadiktujou,“ myslí si jeden z komentujících a další se k němu přidávají. Shodují se, že jim na videu jednoduše něco nesedí.

Denis Burkett, manažer Pešavy, který také natáčí na kanál TvTwixx, však tvrzení v jejich videu potvrdil. „On Koleso říká, že má tátu, se kterým není v kontaktu, ale to není jeho opravdový otec,“ tvrdí Burkett. „Všechno, co říkáme v tom videu, že je to jeho rodný dům i to, co se stalo jeho rodičům, je pravda,“ dodává. Na další otázku už však nereagoval.

Ve videu také influenceři zmiňují také internetový obchod lovduchu.cz, který patří Sonnleitnerovi. Svým sledujícím tam prodávají vybavení na komunikaci s duchy. Podle jejich slov pomůcky fungují a jsou schopné odhalit duchy ve vašem okolí. Nic, co by s jistotou dokazovalo existenci jakýchkoliv nadpřirozených bytostí, však neexistuje.

Témata: Koleso, TvTwixx