Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela

Koleso skončil v nemocnici | foto: instagram.com/kolesooriginal

Koleso byl napaden v klubu, situaci řeší policie. Manažer promluvil o incidentu

Koleso svým fanouškům v neděli vyrazil dech. Skončil ve vážném stavu v nemocnici s krvácením do mozku a natrženou sítnicí. O celém incidentu promluvil jeho manažer. Koleso byl prý napaden bývalým členem security a následně převezen do nemocnice. Teď je mimo ohrožení života.
  10:03

O Patrika Pešavu, vystupujícího na sociálních sítích pod přezdívkou Koleso, měli fanoušci v posledních dnech strach. Minulý týden skončil v nemocnici a podle dostupných informací byl ve velmi vážném stavu. Jeho manažer Denis Burkett sdělil redakci antiyoutuber.cz podrobnosti o celé situaci.

Koleso svým chováním vzbudil na sociálních sítích mnoho debat. Už v minulosti měl problémy s policií a nedávno své sledující informoval o tom, že by mohl jít až na osm let do vězení. Údajně kvůli tomu, že řídil auto, ač nemá řidičské oprávnění.

V neděli večer své fanoušky šokoval. Na jeho instagramovém profilu se objevila fotografie, na které leží na nemocničním lůžku s modřinou pod okem a s kontaktem na svého manažera, který měl podat bližší informace o jeho zdravotním stavu. „Koleso má silné krvácení do mozku, natrženou oční sítnici a nalomené žebro,“ popsal tehdy Burkett na svém Instagramu.

Krvácení do mozku

Ve čtvrtek večer redakci antiyoutuber.cz nastínil, co se v neděli stalo. „Koleso byl v neděli ve čtvrt na čtyři v noci napaden v náchodském Royal Music Clubu,“ popisuje Burkett. „Jeden z bývalých členů security se do něj pustil. Říkal mu, že dává na sociální sítě hlouposti, že ho nesnáší a že mu dá. Patrik mu odpověděl, že má jít na to. No a najednou ležel na zemi a muž ho bil,“ tvrdí. Koleso byl později převezen na pohotovost.

„Teď už je relativně v pořádku. Měl silné krvácení do mozku a natrženou sítnici. Zlomená žebra neměl, ukázalo se, že jsou jen pohmožděná,“ říká Burkett se značnou úlevou. Koleso by měl být mimo ohrožení života a v pátek bude z nemocnice propuštěn.

Burkett zároveň vyjádřil značné znepokojení z událostí minulých dnů. Incident by údajně měla řešit policie a oni plánují kontaktovat právníky. S případnými náklady by jim měl pomoct instagramový profil @_tacticos_bet_, který Kolesovi věnoval 60 tisíc korun.

Témata: Koleso