Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek

Koleso skončil v nemocnici | foto: instagram.com/kolesooriginal

Koleso je ve vážném stavu v nemocnici. Údajně měl silné krvácení do mozku

Koleso poslední dobou fanoušky šokuje. Nejdříve měl jít do vězení, následující den propagoval sázkové poradenství, v neděli ale skončil ve vážném stavu v nemocnici. Podle svého manažera měl silné krvácení do mozku, nalomené žebro a natrženou oční sítnici. Manažer ale od té doby mlčí a na dotazy nereaguje.
  17:00

Patrik Pešava, na sociálních sítích známý jako Koleso, v posledních dnech vzbudil u fanoušků mnoho debat. Nejdříve je informoval o možném nástupu do vězení, později propagoval sázkové poradenství a v neděli večer je šokoval příspěvky z nemocnice. Podle dostupných informací byl ve velmi vážném stavu.

Koleso už v minulosti měl několik problémů s policií. Minulý týden své fanoušky informoval na Instagramu o tom, že by mu hrozí dva roky vězení. O den později zveřejnil video s vyjádřením na youtubovém kanálu svého manažera Denise Burketta. V něm ale tvrdí, že by mu mělo hrozit až osm let. Další vyjádření mělo přijít o den později na platformě Herohero, kde si nově založil profil.

V pátek, tedy o dva dny později, přidal na několik Instagram stories o tom, že všem doporučuje sázkové poradenství od instagramového účtu Royalbrand.bet. Odkazuje na skupinovou konverzaci na sociální síti Telegram a on sám tvrdí, že si členství zaplatil. Fanoušci byli překvapení a šokovaní, že Koleso něco podobného propaguje.

Všem ale vyrazil dech v neděli večer. Na instagramovém profilu zveřejnil fotku, kde leží na nemocničním lůžku s modřinou pod okem. „Manažer vám podá zítra informace, nemohu u sebe mít telefon,“ píše Koleso a odkazuje na Burketta.

Na profilu manažera se o chvíli později objevila fotka Kolesa v nemocnici. „Drž se kámo! Koleso má silné krvácení do mozku, natrženou oční sítnici a nalomené žebro,“ píše Burkett. „Zítra pojedu za Kolesem a budu vás informovat o tom, jak na tom zdravotně je,“ pokračuje.

Ač Koleso na něj s většinou vyjádření v poslední době odkazuje, Burkett mlčí. Na dotaz a žádost o vyjádření redakce antiyoutuber.cz nereagoval.

Dlouhé mlčení sledující znervózňuje a mnoho z nich spekuluje, co se mohlo stát. Většina si myslí, že se zapletl do pouliční rvačky. „Beztak se někde pobil. To tak bývá, když děláš na internetu frajera, venku pak dostaneš,“ myslí si jeden ze sledujících. Zároveň se ale všichni shodují, že je nejdůležitější, aby byl v pořádku a zdravý.

Témata: Koleso