Neděle 5. května 2024, svátek má Klaudie

Ondřej Bláha se nevybíravě vyjadřuje o ženách. | foto: instagram.com/blaha.o

TikToker Ondřej Bláha staví kariéru na kontroverzních názorech, teď řeší bodycount

TikToker Ondřej Bláha je známý svými kontroverzními názory. Teď se po delší době zase zaměřil na ženy. Nevybíravě se vyjadřuje o počtu jejich sexuálních partnerů. A co muži, ptají se lidé v komentářích.
  16:30

Ondřej Bláha je na TikToku známý především svými upřímnými názory. Mnohokrát byl odsuzován především za to, že ženy hází do jednoho pytle a potom je odsuzuje. To se stalo i tentokrát.

Nedávno zveřejnil na svém tiktokovém profilu video s podobnou tématikou. „Štětule co mají bodycount přes 15 jsou jakože: prošla jsem si hodně věcma. Ne... hodně toho prošlo tebou,“ stojí ve videu, ve kterém figurují i čtyři jeho další kamarádi. 

KOMPLET GANG vs any other kindershitgang #tybláho #ondrovasekta #trend

2. srpna 2022 v 15:31, příspěvek archivován: 2. srpna 2022 v 15:31

Reakce na sebe nenechaly dlouho čekat. „Za to chlap s víc jak patnácti je borec. To už známe tyhle vyspělé názory,“ komentuje jedna ze sledujících. „Jestli v dnešní době řeší někdo něčí bodycount, tak je to hodně špatný,“ přidává se další.

Ondřej natočil později vyjádření k onomu videu. „Schytalo to poměrně hate, což je vlastně úplně v pohodě. Když má člověk vlastní názor a není ovečka, tak se to tady prostě stává, já to beru,“ začíná svou promluvu. Dál pak obhajuje svůj názor, proč si myslí, že je patnáct sexuálních partnerů pro něj příliš. Tvrdí třeba, že nedostupnost u žen je pro něj atraktivní. Situaci mužů prý neřeší zkrátka proto, že ho muži nepřitahují, a tak ho to vlastně nezajímá. 

„Já chápu, že ty videa podávám v hodně provokativním stylu a dost si o ty hate komentáře říkám sám a respektuju to,“ pokračuje. Několikrát také zmiňuje, že má ženy rád. Dále se vyjadřuje k bodyshamingu. „Nechápu, proč tam holky, které mají v biu napsáno #bodypositivity a #spreadlove píšou small dick energy, to je bodyshaming,“  dodává. 

Odpovědět @Zuris_okay TO JE VŠE K PŘEDCHOZÍMU VIDEU! Podcast na tyto témata již brzy! #tybláho #ondrovasekta

2. srpna 2022 v 15:31, příspěvek archivován: 2. srpna 2022 v 15:31

Tohle video však není první, kde se o ženách vyjadřuje nevybíravým způsobem. „Ty tomu říkáš hot girl summer... Já to vnímám jako: mám výmluvu na to být štětka,“ stojí v jednom z jeho starších videí. Kvůli podobným názorům se často stává terčem kritiky, což sám připouští.

A OMLUV SE! #tybláho #ondrovasekta #moudro #sigmamale #sigma #fyp

2. srpna 2022 v 15:31, příspěvek archivován: 2. srpna 2022 v 15:31

Jako Hot girl summer je na sociálních sítích označován trend letošního léta. Každý ho pochopí jinak, souvisí ale s volným časem, který s létem přichází a je na každé ženě, jak ho uchopí. 

Ondřej Bláha má na TikToku přes 73 tisíc sledujících a více než 6 milionů likes. Začíná být také aktivní na dalším profilu Ty Bláho, kde se zaměřuje na anime a fantasy contet. Není jen influencer, je také modelem.