Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela

Abe Charvát a Jaroslav Kotlár Clash of the Stars | foto: instagram.com

Kotlár Security a Charvát se utkají v kleci strachu. Před zápasem si dali ještě páku

Nadcházející galavečer Clash of the Stars bude nejspíš stát za to. Organizátoři totiž připravili další neobvyklá zápas. Kotlár Security a Abe Charvát se utkají v malém prostoru přezdívaném klec strachu. Kotlárovi přímo do rozhovoru před zápasem zavolal jeho pokořitel Karel Benda a nevyloučil, že si v budoucnu oba muži dají odvetu.
  1:00

Organizátoři Clash of the Stars se fanoušky snaží na nadcházející galavečer co nejvíc navnadit. I proto vydávají rozhovory s jednotlivými zápasníky postupně. Ten poslední mezi Jaroslavem Kotlárem a Abem Charvátem se neobešel bez komplikací. Ze začátku živého vysílání chvíli nefungoval zvuk, celý stream pak i několikrát spadl. Poté už bylo vše v pořádku a moderátor Tomáš Linh Le Sy představil oba hosty. Kotlár od první chvíle působil sebevědomě. Je prý přesvědčený o tom, že Charváta porazí.

Jeho současný plán je jasný. Porazit Charváta a dostat se k odvetě s Karlosem Bendou, který Kotlára, neznámějšího českého securiťáka, na minulém galavečeru porazil. Kotlár je prý přesvědčený o tom, že pokud se s Bendou utká znovu, tentokrát zvítězí.

Asi nezajímavějším bodem celého rozhovoru bylo představení konceptu, podle kterého se zápas bude konat. A v Clash of the Stars to bude úplná novinka. Kotlár a Charvát se totiž utkají v kleci o velikosti tři na tři metry, kterou nazvali „klec strachu“. Klec se postaví po hlavním zápasu mezi Chlupem a Novákem. Takový typ klece by mohl Kotlárovi vyhovovat. V minulém zápase s Bendou, který si od něj udržoval vzdálenost a dost pobíhal po kleci, se vyčerpal a následně na to doplatil. To se mu na menším prostoru tak snadno nestane.

Charvát Kotlára vyzval proto, aby všem lidem dokázal, že i Kotlár je jenom člověk. Příprava obou fighterů se poměrně liší. Zatímco Charvát trénuje převážně doma se svým kamarádem, Kotlár objíždí různé tělocvičny, primárně trénuje v Kaplici.

Charvát, který je outsiderem zápasu tvrdí, že je to kvůli tomu, že ho lidi neznají. Věří však, že Kotlára porazí. Kotlár si ale myslí pravý opak. „Já ho nesmím podcenit, budu si na to dávat velký pozor. Vím, jakej jsem, jaký mám srdce a já si myslím, že neustojí ty moje granáty, když mu to dám pocítit naplno,“ řekl sebevědomě Kotlár. Co se týče posilování, Kotlár se posunul a nyní zvedá 150 kilo na bench. Charvát naopak nezvedá žádné činky.

Jak už to v takových rozhovorech před zápasy bývá, ani tady nechybělo popichování. Charvát třeba řekl, že na Kotlárovi se mu nelíbí jeho vymýšlení si a také to, že mu říká „lachtane“. Libí se mu ale, že má srdce. Kotlárovi na Charvátovi vadí, že neví, do čeho se pustil a že je tolik sebevědomý. „Těžce narazíš kamaráde. To budou takový granáty, že se z toho po*sereš. Normálně z toho budeš mít následky do konce života,“ smál se Charvátovi Kotlár.

Sledující streamu celou dobu chtěli, aby si oba muži dali páku. Ani jednomu se do toho moc nechtělo, Kotlár se vymlouval na svůj loket, následně se však oba rozhodli, že do toho půjdou. Kotlár s přehledem Charváta porazil a křikem oslavil svoji výhru. Když došlo na telefonáty od fanoušků, jako první zavolal Karel Benda. Ten popřál Charvátovi štěstí v zápase a poté začala rozsáhlá diskuze s Kotlárem. Odvetu si s ním prý rád dá, ovšem ne hned, protože má teď jiné plány.

Navíc se nechce utkat v tak malém prostoru, v jakém bude Kotlár s Charvátem zápasit. Také vysvětlil, že před Kotlárem neutíkal, ale že to byla pouze jeho taktika. Po dalších otázkách od volajících následoval staredown. Charvát se snažil Kotlára rozhodit, ten se ovšem nenechal a lehké postrkování rukou mu vracel. Kdo nakonec vyhraje v kleci strachu bude jasné 11. března, kdy galavečer Clash of the Stars vypukne v pražském O2 Universum.

Témata: Kotlár Security