Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Kourtney Kardashian prodává bonbony pro vaginu | foto: instagram.com/lemme

Kourtney Kardashian prodává bonbony pro vaginu. Začínají ji kritizovat i lékaři

Kourtney Kardashian uvádí novou řadu bonbonů. Mají ananasovou příchuť, obsahují vitamín C a jsou určené pro lepší chuť a svěžest vaginy. Lékaři na sociálních sítích upozorňují, že pokud s vaší vaginou není něco v pořádku, měli byste navštívit gynekologa a nejíst bonbony od televizní hvězdy.
  9:59

Rodina Kardashianových má za sebou mnoho kontroverzí a stojí za několika přinejmenším podivnými značkami. Jednou z nejprobíranějších v poslední době je značka Kourtney Kardashian Lemme, která nabízí vitamíny a doplňky stravy. Nedávno totiž uvedla na trh bonbóny pro vaginu.

Na začátku února oficiální instagramový profil značky sdílel příspěvek, který naznačoval, že se fanoušci brzy mohou těšit na nějaký nový doplněk stravy. Ani jeden z nich pravděpodobně nečekal, že přijdou bonbóny, které by měly svým účinkem pomoct vaginám. „Vaginální zdraví je důležitou součástí celkové pohody ženy, a nemluví se o něm dostatečně, a proto jsme tak nadšení, že vám tohle můžeme představit,“ stojí v popisku videa, ve kterém Kourtney leží na zemi, jí ananasový bonbon a kolem ní běhají koťata.

V oficiálním popisu produktu stojí, že obsahuje ananas, vitamin C a probiotika zaměřená na vaginální zdraví, úroveň pH a zároveň podporují svěžest a chuť. „Dejte vaší vagině sladkou pochoutku, kterou si zaslouží a tím ji také proměňte ve sladkou pochoutku. Víte co se říká, jste to, co jíte,“ stojí dále v popisku. obecně se dá říct, že si o ananasu mnozí myslí, že pokud ho sní, jejich vagina, nebo sperma, bude díky němu sladší. To ale podle mnoha lékařů není pravda.

Jen Gunter, gynekoložka a autorka bestselleru The Vagina Bible, se do Kourtney na Instagramu pustila. „Každý, kdo jen naznačí, že vaše vagina není svěží nebo potřebuje zlepšit chuť, je misogynní a hrozný člověk. To platí i pro tebe Kourtney,“ píše Gunter. Zároveň zpochybňuje tvrzení, že by ananas mohl ovlivnit chuť tělních tekutin.

@laurenisgossip

Lemme Take Your Money & Make You Insecure - because Lemme Purr won’t help, Kourtney….

♬ original sound - Lauren | Pop Culture Gossip

Další lékaři se na sociálních sítích shodují, že pokud se někdo cítí, že s jeho vaginou není něco v pořádku, měl by navštívit gynekologa a nejíst bonbony s ananasem. „Každá vagina má jinou chuť a jiný zápach, ale to je naprosto v pořádku. Pak je tu ale Kourtney Kardashian, která prodává produkt, který tvrdí, že každá vagina by měla být stejná a že pokud nevoní jako ananas, není v pořádku,“ píše doktorka Maddy Dann.

Třiačtyřicetiletá Kourtney Kardashian má svou řadu doplňků stravy už od minulého roku. Nabízí bonbony proti stresu, na podporu spaní, na soustředění nebo třeba kapky, díky kterým se do vás někdo zamiluje. Účinky všech dosavadně uvedených produktů jsou sporné.