Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto

Influencerka Kristal Shine vydala nový videoklip k písni Baby Doll | foto: instagram.com/_kristal_shine

Influencerka Kristal Shine vydává novou píseň. Jsi kopírka, vzkazují fanoušci

Influencerka Kristal Shine vydala v pátek nový videoklip k její první písni Baby Doll. Na TikToku ve videu oznámila, že se na ni fanoušci mohou těšit, ti ale zůstali chladní. Nechápou, proč ji vůbec nahrála a zároveň si myslí, že kopíruje zpěvačku Bellu Poarch.
  17:00

Už dlouhou dobu se influenceři snaží prorazit i v jiných oblastech. Kristal Shine, kterou proslavila především druhá řada reality show FTV Prima Like House, se rozhodla začít se svou hudební kariérou. V pátek vydala nový singl a sledující jsou skeptičtí.

Kristal patří k nové vlně influencerů. Na sociálních sítích se pohybuje už delší dobu a tvoří primárně na TikTok různá trendová a taneční videa. Tam ji sleduje téměř půl milionu uživatelů. Zaměřuje se i na módu, krásu a makeup.

@kristal_shine

Malá ukázka z natáčanie klipu “BABYDOLL”😍 Už 14.10!💕 IG: _kristal_shine

♬ původní zvuk - kristal

Nedávno se ale rozhodla posunout svou kariéru o krok dál. K hudbě měla vždy blízko a nedávno na TikToku sdílela nové video, ve kterém pustila ukázku ze své první písně, na kterou se mohou její fanoušci těšit. Nese název Baby Doll a spolu s ní vychází i nový videoklip.

Někteří sledující ale od začátku její nápad neocenili. Někteří si myslí, že by influenceři tvořit hudbu neměli, zvlášť pokud za moc nestojí. „Nechápu, proč mají tiktokeři pocit, že musí za každou cenu nahrát nějaký song,“ píše jeden z komentujících a mnoho dalších se s ním shoduje.

Zároveň si někteří fanoušci všimli nápadné podobnosti s hudbou Belly Poarch, která je nejsledovanější filipínskou tiktokerkou. I Poarch se v minulosti rozhodla tvořit hudbu a sledující Kristal si myslí, že se nechala inspirovat přespříliš. „Jsi trochu kopírka, úplně jako slovenská Bella Poarch,“ myslí si jeden z nich.

Singl Baby Doll vyšel v pátek odpoledne. Kristal se k němu ale nijak konkrétněji nevyjádřila, sdílela pouze příspěvek, ve kterém zmiňuje vydavatelství Warner Music, díky kterému píseň mohla vzniknout. Videoklip natáčela v Bratislavě a šaty poskytla česká módní značka Poner. Skladba je také dostupná na všech streamovacích platformách.