Čtvrtek 16. května 2024, svátek má Přemysl

Streamer Modesto vs Kukis | foto: Instagram.comAntiyoutuber.cz

Streamer Modesto propustil svého střihače Kukismana. Byl prý namyšlený a ponižoval druhého editora

Miláček žen a vetešníků Kukisman byl propuštěn jakožto střihač streamera Modesta. Na svém TikToku vše vysvětlil a označil to za Modestovu největší chybu. Zdá se, že však vše nemuselo být tak, jak tvrdil. Modesto nyní o kauze promluvil. Kukisman se měl podle něj povyšovat a urážet druhého editora. Ten se nyní exkluzivně vyjádřil pro redakci Antiyoutuber.cz.
  10:18

Jeden z nejoblíbenějších zápasníků pátého galavečera bojové organizace Clash of the Stars Ladislav Gal alias Kukisman se dostal do sporu se svým bývalým šéfem Modestem. Modesto je streamer, kterému Kukisman stříhal videa. Z určitých důvodů se však rozhodl, že ho propustí, což zápasník Clashe nezval zrovna nejlépe. Na svém TikToku vydal vcelku ostré vyjádření, které z většiny podle Modesta nebylo založené na pravdě. Ten se tak nyní k celé situaci vyjádřil a je to poněkud zajímavé. Kukisman reaguje pro redakci Antiyoutuber.cz.

@kukisman1cze Odpovědět uživateli @soukromylupic ♬ původní zvuk - kukisman1CZE

Poprvé se objevil na pátém galavečeru Clashe a ihned si získal srdce mnoha fanoušků organizace. Svým osobitým, upřímným a svérázným postojem bavil mnohé diváky. Jeho zápas, do kterého nastoupil proti Matouši Kalubovi, se dá označit za poněkud smutný a nezáživný. Po prvním vcelku vyrovnaném kole se Kaluba rozhodl, že z klece uteče. Kontumačně tak vyhrál Kukisman.

Právě účast v Clashi podle Modesta zapříčinila jeho zvláštní chování. „Začalo to jakoby asi tím Clashem, kdy v podstatě Kukisovi začala narůstat čísla. Všímal jsem si toho, jak to toho člověka mění, tak jak to bývá u některých lidí,“ vysvětluje Modesto ve svém videu. „Clash mě trochu změnil, tož pravda, avšak si nemyslím, že by Clash byla věc, která se podepisovala na mé práci pro Modesta,“ říká Kukisman pro redakci Antiyoutuber.cz.

V Clashi měl zatím jen jeden zápas a byl to pro něj zřejmě jeden z jeho největších životních momentů. „Nepopírám, že jsem Clash využíval a stále využívám, jako takový svůj kariérní vrchol a že se s ním chlubím, avšak jen v rámci show,“ říká. Mnoho fanoušků by jistě zajímalo, jestli se v bojové organizaci ještě někdy objeví. „Do budoucna ano,“ potvrzuje, že zápasit určitě bude.

V rozhovorech, které měl už zřejmě na galavečeru poskytnout, se prý nehezky vyjadřoval k druhému editorovi Modesta. „V některých rozhovorech, kde Kukis byl, tak se nechutným způsobem povyšoval nad Lolka. V jednom rozhovoru například říkal, že on stříhá ta důležitá videa a Lolek takové ty blbosti,“ říká Modesto. Paradoxně to však měl být právě Kukisman, kdo podle něj stříhal méně zajímavá a sledovaná videa.

Modesto se tak rozhodl, že Kukismana propustí. Hlavním důvodem mělo být to, že nejen jemu, ale i sledujícím se měla více líbit videa, která stříhal druhý editor. Těch důvodů tam však bylo daleko více. „Dost často se povyšoval nad Lolkem, shazoval ho a absolutně s ním nespolupracoval,“ říká Modesto. „Nepopírám fakt, že já a ten druhý jsme moc dobře nevycházeli, ale nedocházelo k shazování jeho osoby,“ vysvětluje Kukisman. Podle něj právě jeho shazoval druhý editor. „Pokud docházelo k shazování, tak ze strany druhého editora ke mně,“ doplňuje.

Byla to dlouhá cesta, ale přinesla ovoce. Všem děkuji za podporu, že jsem se mohl stát zápasníkem @clashofthestars

12. června 2023 v 22:29, příspěvek archivován: 16. listopadu 2023 v 11:39

Ačkoliv se Modesto ve videu tváří vcelku poklidně a se situací smířeně, Kukismana to velice naštvalo. „Byla to totální hovadina. Modesto se tam tváři, jak byl na mě hodný, jak toto a tamto a já jsem ten zrádce, který ho oj*bal,“ říká. Podle něj udělal Modesto obrovskou chybu, že ho propustil. Reagoval tak na slova známého zápasníka Lea Brichty, se kterým se potkal na posledním galavečeru Clashe. „Jdi do p*dele Modesto, to jsi po*ral. Víš, o koho jsi přišel? Ty vole chlape opatrně,“ říká Brichta. Modesto mluví o tom, že se Kukis snaží vyvolat kauzu pro sledovanost, jelikož se o něm momentálně moc nemluví.