Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána

Lada Horová starší v pořadu Drbny | foto: Instagram.com

Matka Ladušky má pořad na Barrandově. Co to je za blbost, ptají se diváci

TV Barrandov odvysílala první díly nového pořadu Drbny. Účinkuje v něm i Lada Kašparová, matka známé influencerky. Obsahu pořadu napovídá jeho samotný název, účastnice v něm drbou o všem možném a do nejnovějšího dílu dokonce jako host přišla kartářka. Veřejnost se tomu ale posmívá.
  18:00

TV Barrandov odvysílala nový pořad Drbny a je to bizár. Pět účastnic v něm rozebírá různé blbosti a trapnosti a název pořadu doslova odpovídá jeho obsahu. Většinu z dam zřejmě veřejnost znát nebude, někoho však možná zaujme, že jednou z nich je matka influencerky Ladušky Lada Kašparová. Její dcera se proslavila hlavně díky účasti v reality show Like House a Like Haf.

Jak celý pořad vlastně vznikl? Pět žen, které prostě milují drby se daly dohromady. Znaly se už delší dobu a společně si šuškaly o všem možném. Bavilo je to však zřejmě natolik, že si řekly, proč z toho neudělat pořad, a tak se také stalo. Do organizace pořadu se zapojil i manažer a přítel zpěváka Jana Bendiga a účastník reality show Like Haf Lukáš Rejmon.

Matka Ladušky je ukázkový příklad milující matky. svou dceru vždy na sociálních sítích tvrdě bránila a nebála se nikdy na její odpůrce útočit. Jejich vztah je sice ukázkový, ale to, jak se obě na internetu chovají, už tak hezké není.

„Je to sranda, pusťte si to. Je to něco jiného, takovej originální koncept. No prostě když se sejdou bláznivý baby,“ snaží se zmatená Laduška vysvětlit o čem je pořad její matky.

Díly nového pořadu mají být spíše oddychové a bez hlubší myšlenky. V jednom z nich se však Kašparová pustila do své minulosti.

Dnes nebude celé jenom haha a hihi, protože tam říkám svůj životní příběh a to legrace moc není,“ prozrazuje Horová na svém Instagramu, o čem bude další díl. „Já jí ukážu, co je haha a hihi. To, že její bývalý seděl za vraždu,“ napsal do diskuze na Facebooku jeden uživatel, čtěte ZDE.

Někteří Kašparovou ale v jejím snažení podporují.

„Jste moc silná žena, Lado. Mirko, fakt miluji ten váš úsměv,“ sdílela podporu Horové jedna fanynka na svém Instagramu. Diváky by totiž také mohla zaujmout účastnice Mirka Pikolová, která se živí převážně jako influencerka a modelka a znát ji většina diváků může z reality show Love Island.

Pořad se objevil už i na Česko-Slovenské filmové databázi a z více jak devadesáti procent označili uživatelé pořad za odpad.

„Původně jsem chtěl napsat normální recenzi, ale dospěl jsem k tomu, že si to tento pořad ani nezaslouží. Takže ve zkratce. Další z řady sráčovin z produkce TV Barrandov, v hlavní roli mj. Standa v paruce. Nemám absolutně slov. Dno, odpad,“ napsal recenzi k pořadu jeden uživatel. Díly, by měly pravidelně vycházet každý den, vždy ve čtyři hodiny odpoledne.

Témata: Laduška