Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela

Ladislav Sinai v roce 2019 | foto: YouTube.com/veryniceverynice

Ladislav Sinai je zpět. Po téměř půl roce má nový podcast

Ladislav Sinai, který od ledna čelí nařčení ze sexuálního nátlaku i na nezletilé dívky, se vrátil na sociální sítě. Přináší nový koncept podcastu s názvem very nice, který je už teď dostupný na platformě HeroHero. Přišel však o více než tisíc předplatitelů.
  11:13

Ladislav Sinai začal kariéru na YouTube, kde tvořil rozmanitá videa, později se jeho obsah přetransformoval na rozhovory zejména s českými rapery, ale i dalšími známými osobnostmi. Svou tvorbu spojil mimo jiné s platformou pro placený obsah HeroHero, ale i se serverem GoOut. 

Od ledna tohoto roku však Sinai čelí nařčení ze sexuálního nátlaku, a to i na nezletilé dívky. Téměř půl roku nebyl na internetu aktivní. Aktivní zůstal pouze právě na platformě HeroHero, kde měl před odstartováním kauzy více než 1300 předplatitelů. K poslednímu květnu má předplatitelů pouze 393. Být zatím může i to, že dříve byli jeho sledující zvyklí na pravidelné rozhovory s představiteli české rapové scény. Ty po vypuknutí kauzy přestal vydávat.

Teď, po 5 měsících neaktivity, přichází s novým konceptem podcastu. Přejmenoval ho, název very nice nese jak jeho YouTube kanál, tak na HeroHero, kde je pilotní díl už dostupný. Spolu s ním v něm účinkují jeden z tvůrců podcastu V rapu Milan Bartoušek a Evelyne Senghor, známá především na TikToku. 

15. června 2022 v 20:40, příspěvek archivován: 15. června 2022 v 20:40

Sinai se odmlčel v lednu letošního roku, kdy se na internetu objevilo několik konverzací, které měl Sinai údajně vést i s nezletilými dívkami. Autor populárních videí se za své chování omluvil, část obvinění však zároveň odmítl s tím, že jsou zmanipulovaná. V květnu se pak objevily spekulace, že měl nabízet některým dívkám peníze výměnou za to, že budou o kauze mlčet.

Témata: Ladislav Sinai