Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek

Laduška má tisíce fanoušků. Ne všichni jí ale fandí. | foto: Instagram

Laduška si otevírá květinářství. Radši vrať Teddyho, vzkazují sledující

Influencerka Laduška se vrhá do nového podnikání. Spolu s přítelem Bohoušem se rozhodli, že si v Českém Brodě otevřou květinářství. To nese jméno jejího psa Teddyho. A právě na to reagují její sledující. Radši Teddyho vrať, píšou Ladušce.
  10:09

Lada Horová, někdy Kašparová, lidem známá hlavně jako Laduška, na svém Instagramu nedávno sdílela svůj nový obchodní projekt. Spolu se svým přítelem Bohoušem Třískou se rozhodli založit si prodejnu květin s názvem Teddy Flowers. Jméno odkazuje na Ladušky psa, se kterým byla ještě donedávna spojená kauza, ve které šlo o vlastnictví psa Teddyho, se kterým byla v reality show Like Haf.

Obchod s květinami má otevřít v pondělí a Laduška láká, že v prodejně v Českém Brodě bude za kasou i ona a její přítel Bohouš. Květiny vám jsou prý ale také ochotni rozvézt v okolí Českého Brodu, po Praze, nebo v Kolíně. Už teď si ale mohou zájemci telefonicky objednat její sadu květin. Laduška také nabízí výběr kytek na svátek Valentýna.

Prostory, ve kterých květinářství bude, ale není pro sledující Ladušky nic nového. Je na stejném místě, ve stejné prodejně, jako obchod s oblečením The Brand Fashion, kterou vlastní Václav Tříska, kde informací redakce otec Ladušky přítele Bohouše. Spojení obchodu s oblečením s Laduškou je zřejmé na první pohled z Instagramu. Ten je totuž plný fotek, na kterých v oblečení, které obchod prodává, pózuje právě i dvacetiletá influencerka.

Nyní se tedy prodejna rozšířila i o květiny, které má na starosti spolu s Laduškou také její přítel. Ta na svých příbězích na Instagramu aktivně promuje svůj nový byznys. Spolu se svým přítelem přijeli do Českého Brodu podívat se, jak jejich prodejna vypadá.

Celá prodejna je uvnitř křiklavě růžová. Ve výloze jsou boxy s květinami a postavičky andělů. Obchod má také ve značce růžového psa, nesoucího v zubech růžovou růži.

Své sledující Lada o nové prodejně pravidelně informuje a dušuje se, že je pro ni celý projekt velmi důležitý. „Jak jsem několikrát řekla, je to první věc, kterou pro vás takhle s Bohouškem děláme, takže tam budeme oba dva, tak za námi můžete přijít,“ odpověděla Laduška na svém instagramovém příběhu na otázku od fanouška který chtěl vědět, zda bude Laduška v novém obchodě také obsluhovat.

Nové květinářství na svém Instagramu také promuje matka mladé influencerky Lada Kašparová. „Strašně se na to těším, protože miluji kytičky, miluji svíčky, různé doplňky a anděly,“ řekla Kašparová na svém instagramovém profilu. Květinářství kromě již zmíněných věcí nabízí třeba řezané kytice, boxy s růžemi a svíčky nejen obyčejné, ale také vonné.

Laduška nové květinářství sdílela i na svém osobním Instagramu. Tam má reakce v komentářích spíš negativní. „Já tak doufám, že ten grill vás dvou s Bohoušem i po Likehafu neskončí. I bez tý kauzy s Teddym jste ukázali, jaký jste povrchní a proradný nechci říkat co. Příklad toho nejhoršího co může vzejít z naší generace. A sebechvála co se týče vychování ve zpovědnici mě teda pobavila. Ale jedno se musí nechat, fakt se k sobě inteligenčně i povahou hodíte. Ale každej se může změnit ,tak přeju hodně štěstí,“ píše jeden z komentujících. Další se přidávají s hashtagem #vratteteddyho. Ten se ostatně objevuje i na Instagramu samotného květinářství.

Témata: Laduška