Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela

Bendig s Rajmonem končí v Like Hafu | foto: Antiyoutuber.cz

Bendig s Rejmonem končí v Like Hafu. Přítel zpěváka porušil pravidla soutěže

Zpěvák Jan Bendig s přítelem Lukášem Rejmonem odchází z Like Hafu. Rejmon se rozhodl bojkotovat týdenní výzvu, kterou měli soutěžící ve vile plnit, a tím porušil pravidla. Podle zpěváka byl jeho akt plánovaný. Každý týden totiž vyhrávali v hlasování a Bendig od začátku věděl, že show nechce vyhrát.
  10:59

Jan Bendig s Lukášem Rejmonem definitivně končí v reality show televize Prima Like Haf. Soutěž prý nikdy vyhrát nechtěli, tolik peněz nepotřebují, ba naopak, se svým odchodem se rozhodli věnovat 100 tisíc korun vybranému psímu útulku. Rozhodli se však ve vile nechat svého pejska Coudyho, předali ho do rukou Ladě Horové alias Ladušce.

Osmadvacátá epizoda Like Hafu je ta poslední, ve které Bendig a Rejmon účinkovali. Odchod hvězdný pár vymyslel úmyslně trochu dramaticky. Rejmon se rozhodl od rána neplnit úkoly, které mu zadala Lucia. Navíc nabádal ostatní soutěžící k tomu, aby úkoly také neplnili. Tím se dopustil porušení pravidel účasti a z vily byl vyloučen. Spolu s ním odešel i jeho partner Jan Bendig.

„Naše účinkování v reality show Like Haf definitivně končí. Když jsem do této show nastupoval, tak jsem vůbec netušil, jak si to tam zamiluji, a kolik neuvěřitelného dobrodružství zažiji. Kde jinde bych v jeden měsíc zažil například taneční, závody na motorkách, Halloween party či desítky pranků. Také jsem poznal spoustu nových přátel. Bylo toho opravdu moc a já jsem za tuhle jízdu neskutečně vděčný,“ svěřil se Bendig na Instagramu.

Dodal, že s Rejmonem každý týden vyhrával celkové bodování, ale vždy věděl, že soutěž vyhrát nechce. Tolik peněz prý nepotřebuje a jsou tam jiní účastníci, kterým výhra udělá radost a potřebují ji jako sůl. „Vaše hlasování pro nás nezůstane bez odezvy. Rozhodl jsem se věnovat ze svého 100 tisíc korun vybranému psímu útulku,“ nechal se slyšet. O útulku nechá rozhodnout své fanoušky na sítích.

Televize Prima však uklidňuje sledující, že se rozhodně nemají bát o absenci dramatu. Po oznámení odchodu zpěváka a jeho přítele vznikl v show obrovský spor mezi Laduškou a Anetou Kurkovou. „Těším se, až to všechno vyjde najevo a všichni zjistí, jaká falešná pí*a ty jsi,“ řve v ukázkách Horová na Kurkovou. Televizní stanice tím láká na další díl reality show.

Stopa Jana Bendiga s Lukášem Rejmonem se přesto bude v Like Hafu stále odrážet. Svého psa Coudyho totiž homosexuální pár přenechal k hlídání Ladušce, a zůstává tak ve vile. Bendig s Horovou jsou dlouholetí přátele a účinkují spolu i v muzikálovém seriálu Amor, který produkuje zpěvákova produkce Romflix.

Témata: Laduška