Úterý 7. května 2024, svátek má Stanislav

Influenceři a jejich cesty za rok 2022 | foto: Antiyoutuber.cz

Kde byli influenceři v roce 2022? Dubaj, Maledivy, Bali, New York i Kolumbie

Mnoho influencerů velmi často cestuje, a to jak díky spolupracím, tak rekreačně. Tento rok se hvězdy sítí často vydávali do Dubaje a na Maledivy. Nechybělo ani Bali, New York nebo nedaleký Londýn a Paříž. Někteří využívali služeb cestovních kanceláří, jiní se vydávali na cesty na vlastní pěst.
  10:25

Cestování je s dobou stále oblíbenější a dostupnější. Letenky stojí pár korun a lidé se na sítích předhánějí, kolik navštívili destinací. Cestují i influenceři. V roce 2022 navštěvovali naše sousedy, exotické destinace, ale i východní Evropu.

Nejvíce cestami z českých influencerů se pyšní Adam Mach. V letadle byl téměř každý týden. Proletěl se jak první a business třídou, tak běžnými nízkonákladovými aerolinkami. Navštívil Jižní Koreu, Dubaj, Havaj, Bali, Filipíny a mnoho dalších destinací. Sám se dokonce vydal na cestu kolem světa během které navštívil téměř všechny kontinenty.

Na Slovensku pak vede Peter Popluhár alias Pppíter. Ten se vydal na cestu střední a jižní Amerikou. Navštívil Bolívii, Honduras a Kolumbii. Zamířil ale i do východní Evropy a do zemí Blízkého východu. Byl v Ománu, Kazachstánu, Moldavsku a Rumunsku. O svých cestách pravidelně natáčí videa na YouTube.

Jakub Lončák alias Letenky od Kuby navštívil desítky destinací v Evropě. Ve svých devatenácti letech a při studiu na střední škole má za sebou více než padesát letů jen za tento rok. „Nejlepší evropské destinace jsou za mě Azorské ostrovy, Madeira a Portugalsko celkově. Pak je super i turecký Dalamán, kam se dá dostat za 500 jeden směr.“ řekl pro redakci antiyoutuber.cz. Za žádnou letenku také nikdy nezaplatil více než 700 korun.

Nikol Kodymová alias S Nikol na cestách se vydala do Thajska pouze za šest tisíc a na Maledivy pouze za pět tisíc. Obě destinace ji zaujaly natolik, že se do nich chce opět vydat, tentokrát spolu se svými sledujícími. Nezapomněla ani na evropské destinace a byla v Londýně, Miláně a na Mallorce. Navštívila i New York a Egypt.

Do zahraničí se však nevydávali pouze travel influenceři. Laduška strávila několik měsíců v Dubaji. Největší město Spojených arabských emirátů je mezi influencery velmi oblíbené. Navštívila ho i Maru Rosecká, Laura Chrebetová a Nikol Treterová. Shopaholic Nicol letěla na více než měsíc na Bali. Freescoot se vydal do Kolumbie a Sugar Denny vyrazila do Paříže, Londýna a Portugalska.