Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří

Ladušku v Dubaji zastihla kauza s údajným podvodem. | foto: Instagram

Laduška údajně založila bazar a okrádala zákazníky. Za podvodem ovšem prý stojí její kamarádka

Další kauza mladé influencerky Ladušky. Tentokrát byla obviněná z toho, že prostřednictvím falešného bazaru okrádala své zákazníky. Všechno ale nasvědčuje tomu, že o podvod se postarala jedna z jejích kamarádek. Laduška oznámila, že na ni podala trestní oznámení.
  11:27

Na TikToku se objevila informace o tom, že mladá influencerka Lada Horová, která si říká Laduška, údajně obrala o peníze jednu slečnu. S informací o podvodu přišel tiktoker Dominik Maaz, který ve dvou videích popsal celou situaci. Laduška si totiž údajně založila svůj vlastní bazar, kde prodávala různé značkové oblečení. Bazar se jmenoval „Laadushka with girls bazar“ a Laduška ho sdílela na svém instagramovém profilu.

Maazova nejmenovaná kamarádka si na bazaru vybrala jednu nabízenou kabelku a poslala na účet bazaru peníze předem, protože si myslela, že kvůli vysoké sledovanosti Ladušky ji o peníze nikdo neobere. Celá konverzace s bazarem probíhala na Instagramu a slečna, která si zaplatila kabelku, byla ujištěna, že kabelka bude odeslaná do deseti dnů. Na základě toho poslala do konverzace své doručovací údaje, ovšem zprávu si nikdy nikdo nepřečetl.

14. března 2023 v 10:39, příspěvek archivován: 31. března 2023 v 12:59

Když se nikdo dlouho neozýval, slečna se rozhodla napsat bazaru další zprávu. „Dobrý den, omlouvám se, ale už čekat na kabelku nechci. Napsala jste, že do deseti dní pošlete, ale už týden jste si ani nepřečetla komu to máte poslat. Psala jsem, že bydlím vedle květinářství Ladušky a můžu si ji vyzvednout, ale už je to deset dní od platby a stále žádné info od vás nemám. Kabelky najednou na profilu už nejsou, takže prosím, vraťte mi peníze a ať to netrvá další týden. Děkuji,“ stálo ve zprávě pro bazar. Ani na tuto zprávu se jí však nedostalo odpovědi a tak se rozhodla začít situaci řešit přímo s Laduškou. Napsala jí zprávu, že požaduje nějaké normální vyjádření k celé situaci.

„Zdravím, s bazarem nemám nic společného. Chtěla jsem původně slečně pomoct, ale zjistila jsem, že se jedná o podvodnici, dávala jsem to i na Instagram. Toto je slečna co vlastní bazar, proto prosím kontaktovat ji. Já vám bohužel nepomohu, nemám s tím nic společného,“ odpověděla na zprávu Laduška. To bylo velmi zvláštní, protože bazar nesl v názvu její jméno. Laduška ho navíc sdílela jako vlastní bazar, ale najednou tvrdila, že se jedná o podvod.

Tak co říkáte na náš výhled z pokoje ?❤️

28. dubna 2022 v 8:12, příspěvek archivován: 31. března 2023 v 13:00

Laduška také okradené slečně poslala odkaz na profil slečny Karen Koval, která údajně za celým podvodem stojí. Tiktoker Maaz si její profil prohlédl a zjistil, že se Laduška s Koval velmi dobře zná. Mají spolu dokonce několik fotek z nakupování luxusního oblečení z Pařížské ulice. Laduška ovšem tvrdí, že se nejednalo o její bazar. Navzdory jeho názvu je to však velmi podivné.

K videu Maaze se také vyjádřila vytočená matka Ladušky Lada Kašparová. „Byla to nějaká slečna, která měla Ladušce dát provizi. Jen za sdílení. Lada udělala reklamu a taky nedostala nic. Každý si může pojmenovat stránku jak chce. A že jí Lada zná? Ano, ale to je celé! Takže dost! Lžete! Křivé obvinění je trestné a pomluva taky a to si od vás líbit nenecháme! A chci veřejnou omluvu! Dávám to na policii já, za křivé obvinění,“ rozčilovala se Kašparová v komentářích pod videem.

felt cute might delete later // @diligentmoments

20. června 2019 v 16:43, příspěvek archivován: 31. března 2023 v 13:00

Laduška, která je momentálně se svým přítelem na dovolené v Dubaji, se k celé kauze vyjádřila na Instagramu. Koval ji údajně poprosila, jestli si může založit svůj vlastní bazar na její jméno a Laduška dostane profit za sdílení. Laduška souhlasila, bazar sdílela a od té doby jí Koval přestala odpovídat na zprávy. Sdílela také hlasové zprávy, ve kterých ji Koval přesvědčuje o svém nápadu s bazarem. Na Instagramu také oznámila, že na Koval podala trestní oznámení a všechny oběti podvodu se jí mají ozvat a ona jim pomůže, spolu s policií, celou situaci vyřešit. Všechno tedy zatím nasvědčuje tomu, že Laduška je tentokrát v celé kauze opravdu nevinně.

Témata: Laduška