Středa 1. května 2024, Svátek práce

Ladušky matka | foto: IG:@lada.kasparovaAntiyoutuber.cz

Hlasujte pro Ladušku, prosí její máma. Peníze z výhry ale prý nepotřebuje

Lada Horová starší je stejně jako její dcera, známá pod přezdívkou Laduška, velmi aktivní na sociálních sítích. Má přes dvacet tisíc sledujících a má dokonce několik spoluprací. Tentokrát se však na sítích rozhodla škemrat o to, ať lidé hlasují pro její dceru v Like Hafu a naváží se do ostatních účastníků.
  10:26

Říká se „jaká matka, taková dcera,“ a v případě Ladušky a její matky to platí. Stejně jako dcera totiž Lada Horová škemrá na sítích. Zatímco Laduška prosila o dárky na streamech, její matka chce po lidech, ať hlasují pro Ladušku a jejího přítele v Like Hafu.

Lada Horová starší, teď už Lada Kašparová, je známá tím, že se veřejně často vyjadřuje ohledně své dcery a komentuje příspěvky, kde se jí zastává. Nyní se rozhodla se svých stories vyjádřit k tomu, co si myslí o ostatních účastnících Like Hafu a nabádat ostatní, ať dají hlas Ladušce a jejímu příteli.

„Máte poslední dva dny na to hlasovat pro Ladušku. Alespoň to byla pořádná reality show a bez Lady a bez Honzíka byste se tam unudili. Takže hlasujte,“ zaznívá v jednom ze stories Ladušky matky. „Zítra nám končí hlasování a ty dva měsíce byly zajímavé. Jan Bendig byl jasný adept na vítězství, kdyby ho nevyhodili, tak jasně vyhraje,“ dodala další den.

Následně okomentovala, co si myslí o účastnících Like Hafu. Podporuje Alex Wortex i jejího přítele, prý jsou šílení a dělají skvělou show. Sympatie projevuje i Bendigovi a jeho příteli. Aneta Kurková je ale podle ní nudná a v celé show nedělala nic jiného, než že cvičila psa. Navíc prý stojí za tím, že vyhodili Bendiga s Rajmonem.

„A Laduška, Laduška je naše a vždy ji budeme podporovat. Laduška umí udělat show a nebýt nemocné paní na hlídání, která si chtěla přivlastnit našeho psa a oběhla všechny youtubery, aby jim vyjádřila své pocity, tak by to bylo vše jiné,“ okomentovala Horová.

Podle ní by vše bylo jinak nebýt kauzy s Teddym. Laduška by prý měla větší šanci na vítězství. Peníze by však podle její matky stejně rozdala ostatním influencerům a darovala je na útulky. „My ty peníze nepotřebujeme. Buďte rádi, že Laduška dělala show, teď se budete všichni nudit,“ dodala na závěr.