Čtvrtek 18. dubna 2024, svátek má Valérie

Laduška | foto: FTV Prima

Jak to je s Ladušky pejskem? Spekuluje se, že ho má jen kvůli Like Hafu

V reality show televize Prima Like Haf má každý účastník svého pejska. Starají se o ně a plní s nimi různě challenge. Na povrch se ale dostala informace, že pes, který je ve vile s Laduškou, není tak úplně její. Údajně ho dva roky neviděla, měl žít u jiné rodiny.
  10:15

Z Like House se stal Like Haf. I člověku, který tuto reality show neviděl, dojde, že v ní budou zakomponovaní psy. V reality show FTV Prima tak soutěží známé páry a jejich psi, o které se starají a plní s nimi různé challenge. Na povrch se však dostala informace o tom, že pes, který je ve vile s influencerkou Laudouškou, není její.

Pes Teddy, se kterým je momentálně Laduška v Like Hafu, byl údajně dva roky u někoho jiného a Laduška se o něj nestarala. Odevzdat ho měla údajně na hlídání kamarádce Adéle, u které nakonec zůstal dva roky. Zůstal u ní do té doby, než se Ladušce naskytla možnost jít do Like Hafu. V tu dobu si psa vzala zpět do své péče a šla s ním do reality show.

Vyjádřili se k tomu i youtubeři Stay12 a Rady. Ve videu ukazují screenshoty konverzací mezi Laduškou a Adélou, která se o pejska starala. Laduška jí v nich prosí o fotky Teddyho, které chce dát na sociální sítě. Adéla Ladušku prosí, aby známá influencerka veřejně řekla, že se o Teddyho stará ona. To se nestalo a od té doby se jí už Laduška neozvala.

Ve videu jsou i screenshoty konverzace mezi Adélou a matkou Ladušky. V nich vyjádřila Adéla svůj nesouhlas s tím, že se mluví pouze o tom, že byl pes u Ladušky nebo její matky, ale o ní není žádná zmínka.

„Adélko pejska jsi hlídala. Je to náš pes a nebudu to pořád všem vysvětlovat. Já ho koupila a tobě jsem ho dala na hlídání. Chtěl ho hlídat kdekdo, ale já ho nechala u vás. Jediné ti věříme. Ale pořád je náš. Takže jak to půjde domluvíme se. Slíbila jsem ti to. Ty se o něj jen staráš,“ odpovídá matka Ladušky. Pes byl tedy údajně pouze u Adély na hlídání. Nakonec však psa hlídala dlouhé dva roky.

V dalších zprávách Adéla nabízela i peníze za to, aby si pejska mohla vzít zpátky, či ho alespoň vidět. Matka Ladušky jí na to odpověděla, že má vydržet, že jsou podepsané smlouvy a že je pes momentálně součástí natáčení.

Laduška se k celé věci vyjádřila na svém YouTube kanále. Před tím, než nastoupila do reality show Like House, nechala prý Teddyho u kamarádky, protože ve vile pes být nemohl. Hned poté, co skončil Like House, si Laduška údajně svého psa chtěla vyzvednout. Psala kamarádce, ale ta se prý pouze vymlouvala, že nemá čas. Kamarádka jí měla ignorovat a nezvedat telefony.

Laduška si Dubaj náramně užívá.

Laduška také řekla, že kamarádka souhlasila s hlídáním psa až poté co jí za to nabídla měsíčně peníze. Popisuje také, jak měla psychické problémy a byla v těžké životní situaci, díky níž se nakonec vydala na dovolenou, aby si „vyčistila hlavu“. Hned poté co se vrátila, se snažila zkontaktovat kamarádku. Psala jí, že se pro psa dostaví kdykoliv a kamkoliv. Kamarádka si jí ale prý zablokovala na všech sociálních sítích. Načež Laduška odjela na tříměsíční dovolenou.

„Byla to moje chyba. Neměla jsem odlétat. Měla jsem to prostě řešit. Měla jsem zavolat policii, nebo něco takovýho. To uznávám, nesu za tu chybu odpovědnost a dneska bych to udělala jinak,“ vyjádřila se Laduška ve videu.

Kamarádka prý stále i po návratu Ladušky z dovolené dostávala každý měsíc určité finance. Vždy, když se chtěla s psem vidět, tak to bylo možné pouze za přítomnosti kamarádky. Nedlouho poté dostala Laduška nabídku do Like Hafu. A Ladušku něco napadlo. Psa si od kamarádky půjčí a na víkendy, kdy se nenatáčí, bude kamarádce psa zase vracet. Nakonec reality show kamarádce řekla, že jí psa vrátí. To byl ale celý podvod. Prý poté, co by jí kamarádka psa předala by ho už nikdy neviděla. Psa nakonec Laduška dostala poté, co kamarádce slíbila, že jí bude sdílet na sociálních sítích. To prý zafungovalo a psa dostala. V tu chvíli jí začala Laduška ignorovat a přestala s ní zase komunikovat.

Témata: Laduška