Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Laduška má nová prsa | foto: Instagram.comAntiyoutuber.cz

Další influencerka pod kudlou. Laduška má nová prsa a chlubí se na sítích

V poslední době se doslova roztrhl pytel s influencery na plastikách. Po Rosecké a Stříteské si udělala nová prsa i Laduška. Nebyla prý spokojená s těmi co měla před tím, a tak se vydala na plastiku. Operaci má úspěšně za sebou a nyní se se svým zvětšeným poprsím chlubí sledujícím.
  9:53

Influencerka Lada Horová alias Laduška se nedávno vydala na plastiku prsou. Zařadila se mezi influencerky, které své tělo vylepšily operací. Plastika nosu, prsou či jiných částí těla nejsou zrovna levné zákroky. Influenceři tak často navážou s některou z mnoha klinik spolupráci a operaci mají zadarmo. Ačkoliv Laduška neuvádí, jestli s klinikou spolupracovala, na svém profilu ji několikrát sdílela a označila. Stejně tak následně udělala i klinika. Vše už má tedy za sebou a nyní se svým větším poprsím chlubí na Instagramu.

Před pár týdny tedy podstoupila tak zvanou augmentaci. K zvětšení poprsí se rozhodla proto, že s ním údajně nebyla spokojená. Hlavním důvodem bylo prý to, že chce chodit bez podprsenky.

„Nenosím podprsenky. Nemám to ráda. Chtěla bych, aby moje prsa byly takové dvě kuličky,“ vysvětluje Laduška ve svém videu na YouTube, proč se rozhodla pro nová prsa.

Většina sledujících jí v tomto kroku moc nepodpořila.

„Vážně jdeš v tak mladém věku na zvětšení poprsí? Nebo jen modelaci?“ napsal do komentářů pod video jeden uživatel. Sledující naráží často na Ladušky intelekt. Nechápe prý, že se jí ještě normální přírodní cestou časem zvětší.

„Však jsi dítě, ony dorostou. Vážně, kde jsi nechala rozum,“ komentuje jiná uživatelka. Možnost, že by ji v tomto kroku zastavila matka, neexistuje. Lada Horová starší, nyní vystupující jako Lada Kašparová, je v jistém ohledu velmi milující a podporující matka. Ladušce by dovolila zřejmě cokoliv a na Instagramu své dceři přidává podpůrné komentáře.

Logicky to jistou dobu trvalo, než se nová prsa ustálila a mohla je začít ukazovat. Na Instagramu zveřejnila novou fotku, na které se novým poprsím pyšní a uživatelé jsou z výsledku ve většině nadšení. „Sice tě moc nemusím, ale kozy máš fakt dobrý,“ napsala do komentářů pod fotku jedna uživatelka. Ne každému se však líbí. „Máš to ještě horší než předtím. V hlavě vylízaná a ještě umělá. Vítej ve světě bad girls,“ uráží Ladušku jiný uživatel.

Horová tedy není jediná influencerka, která se rozhodla pro plastickou operaci. Některé to udělaly v rámci spolupráce, jiné si za zákrok zas zaplatily. Sedmnáctiletá influencerka Dominique Alagia se ke konci minulého roku odhodlala k plastické operaci nosu. O spolupráci se však prý nejednalo, v dětství utrpěla totiž úraz nosu a tak po takovém zákroku toužila už delší dobu.

Barbora Stříteská, známá z reality show Like House, si posteskla nad tím, že se jí po vysazení antikoncepce zmenšila prsa. Řekla si tak, že řešením bude pro ni v této situace právě plastika a v jejím případě šlo skutečně o veliké zvětšení. Takové operace se pohybují v řádech vyšších desítek tisíců, někdy i přes sto tisíc korun. Výhodou influencerů jsou však časté spolupráce. Tu také Stříteská uzavřela s klinikou YES VISAGE a nová prsa ji nestála ani korunu.

Poprsí si plasticky nechala zvětšit i další účastnice z Like Housu Maru Rosecká.

To, jestli si Laduška za její čerstvý zákrok musela zaplatit, neřekla. Na dotazy redakce antiyoutuber.cz nereagovala. Je však zřejmé, že se o spolupráci jednalo, na Instagramu sdílela mnoho příspěvků, kde danou kliniku označovala. V jednom příběhu se dokonce objevil i kameraman natáčející Ladušku, který zřejmě dělal promo video pro kliniku.