Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

Laduška v Teddy Flowers | foto: instagram.com

Laduška nabízí spolupráci s Teddy Flowers. Její květinářství zatím moc úspěchů neslaví

Laduška si před časem otevřela květinářství, moc se o něm ale nemluví a na sociálních sítích neslaví moc úspěchu. To by teď asi chtěla influencerka změnit, nabízí spolupráci pěti influencerům, které si sama vybere. Je otázkou, zda by se tím mohl zájem o její obchod zvýšit. Na sociálních sítích má totiž květinářství dohromady zhruba 2 tisíce sledujících.
  10:22

Mladá influencerka Lada Horová, která si říká Laduška, si nedávno založila své vlastní květinářství Teddy Flowers. Název tehdy vyvolal velkou vlnu kritických reakcí kvůli tomu, že Teddy je jméno jejího psa, kolem kterého byla kauza ve spojitosti s reality show FTV Prima Like Haf.

V prodejně v Českém Brodě zákazníkům nabízí řadu nejrůznějších květin a pokojových rostlin. Teprve před pár dny však spolu se svým přítelem Bohoušem Třískou spustila e-shop, který nabízí ten samý sortiment. Laduška na instagramový profil prodejny přidala video, ve kterém ukazuje vázání kytice. V průběhu videa hraje tématická píseň od americké zpěvačky Miley Cyrus „Flowers“. Instagramový účet prodejny zatím sleduje pouze 1,6 tisíce lidí a zájem o příspěvky není nijak zvlášť velký.

Koukni na náš e-shop

17. března 2023 v 17:55, příspěvek archivován: 23. března 2023 v 15:02

Možná právě proto se Laduška rozhodla vyhlásit soutěž, ve které vybere pět influencerů, kteří mohou spolupracovat s jejím květinářstvím. „Ahojky, rozhodli jsme se dát možnost influencerům spolupracovat s Teddy Flowers. Tady vám dáváme odkaz, na kterém se zaregistrujete, projdete krátkým dotazníkem a třeba právě vás si vybereme. Hledáme až pět influencerů, takže se určitě přihlas,“ oznámila Laduška na svém instagramovém profilu.

„Pokud máte rádi květiny a chtěli byste je ukázat svým fanouškům, ozvěte se nám. Společně můžeme vytvářet krásné obsahy a nabídnout Vašim fanouškům slevové kódy a speciální nabídky,“ stojí na stránkách Teddy Flowers.

Milí páni, Mezinárodní den žen je tady a my vám nabízíme možnost udělat něco skvělého pro vaše milované. Květiny jsou dokonalým dárkem, kterým můžete projevit svůj respekt a obdiv k ženám v vašem životě. Proč neudělat něco zvláštního pro svou partnerku, maminku, sestru nebo kamarádku a dát jí krásnou květinovou kytici od Teddy Flowers? Datum se blíží rychle, objednejte si kytici již dnes a ukážte, že jste gentleman, který ví, jak prokázat svou lásku a respekt k ženám ve svém životě. A kdyby vás zajímalo, proč jsou květiny tak skvělým dárkem, tak je to proto, že symbolizují krásu, radost a přátelství. Tak neváhejte a vyberte tu pravou květinovou kytici pro svou důležitou ženu. #teddyflowers #denzen #květiny #dárekproženy #prokážitelásku #mužikvětinykoupí #gentleman

4. března 2023 v 20:31, příspěvek archivován: 23. března 2023 v 15:03

Teddy Flowers má také svůj účet na YouTube. Je na něm jen jedno video, ve kterém ukazuje kytici přítel Ladušky Bohouš Tříska. Video má 11 sekund a pouhých 278 zhlédnutí. Navzdory tomu, že Ladušku sleduje na Instagramu 228 tisíc lidí a má mezi nimi řadu fanoušků, kteří podpoří každou její věc, YouTube kanál nemá ani jednoho odběratele. Video má sice 7 lajků, ale nikoho nezaujalo natolik, aby dal odběr jejímu kanálu. Malé sledovanosti se obchod Teddy Flowers dočkal také na TikToku.

Tam ho sleduje pouze 465 sledujících a to i navzdory tomu, že jedno ze dvou videí se stalo poměrně sledovaným. Laduška, která v jednom z videí figuruje, se však setkala s kritikou. „Jako floristka musím říct ne, prosím ne. Toto nemá s floristikou nic společného. Prosím udělej si aspoň kurz na floristku. Tohle bolí,“ píše jedna z komentujících pod video. Jiní se Ladušky naopak zastávají, že kytice, kterou ve videu váže, vypadá pěkně a že nechápou kritiku ostatních.

Vyber si svojí kytičku na našem e-shopu odkaz v BIU !

20. března 2023 v 16:37, příspěvek archivován: 23. března 2023 v 15:03

Laduška navíc přišla o možnost propagace na TikToku ze svého vlastního účtu. Její účet je totiž z neznámého důvodu zablokovaný. Účet Ladušky sice sleduje 444,4 tisíc lidí, ovšem kvůli zablokování nemůže propagovat svůj nový obchod. I přes svou propagaci na Instagramu nezpůsobil její nový byznys nijak zvlášť velkou díru na trhu. Více byl řešený kvůli tomu, že Laduška dala obchodu název po svém psovi Teddym. Nově vymyšlenou spoluprací s influencery by tak mohl její obchod získat více čísel a zákazníků.

Témata: Laduška