Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela

Slavěna Tiger | foto: Twitter.comAntiyoutuber.cz

Latexová domina a modelka kope muže do přirození. Prý ji to vzrušuje

Její dominantní stránka se projevila už v osmi letech na táboře, když naplácala na zadek jinému dítěti. Latexová domina Slavěna Tiger se vyžívá v utrpení jiných. Za peníze jim ubližuje až klidně do té fáze, kdy je kope do přirození. Prodává svá sexuální videa a natáčí na PornHub. Vše je ve femdom duchu.
  9:03

Latexová domina Slavěna Tiger posunula svou živnost na jiný level. Tato roztomilá kráska si vydělává tím, že ubližuje jiným. Ti si od ní za nemalý obnos nechají nakopat klidně i do přirození. Často si své hrátky s muži dokumentuje a výsledná videa sdílí na PornHub, či prodává zájemcům.

Vystudovala gymnázium a chtěla se stát baletkou. Zručná je i technicky, vystudovala vysokou školu strojírenskou. Její momentální živobytí jí však neobstarává oprava automobilů, ale zneužívání mužů. „Není to tak, že já jsem ta zlá holka, co jim to dělá nedobrovolně. Oni to chtějí. Prosí mě o to na kolenou. Mě to samozřejmě dělá dobře,“ popisuje Slavěna to, jak fungují její služby.

Jak sama popisuje, tak k mužům má silný vztah. Už od mala se bavila více s kluky a sama sebe brala spíše jako muže. „Naštvalo mě, když mi začala růst prsa. Věděla jsem, že mě kámoši začnou už brát jako holku a ne jako kluka,“ popisuje Slavěna své dětství. „Ženy se snažím vždycky chránit. Když jdeme třeba někam do kavárny, tak to za ně zaplatím. Vnímám, že jsem spíš ten kluk, když jsem vedle ženy,“ popisuje Slavěna to, jak se genderově v životě cítí.

Dominantní stránka se u Slavěny objevila už v dětství. V A-Cast podcastu popisuje první zkušenosti s ubližováním ostatním. „V osmi letech jsem byla na táboře, kde mě jeden kluk strašně provokoval. Skolila jsem ho na zem a dostal nakládačku. Jemu se to, ale líbilo a mně taky. Už tehdy jsem cítila, že mě to naplňuje,“ vysvětluje Slavěna začátky jejích dominantních choutek.

Slavěnu tedy živí více věcí. Za pár dolarů si její fanoušci mohou koupit video, ve kterém například společně s jinými slečnami skáče na přirození svázaného muže. Je schopná však i poskytnout za nemalou částku typ služby, při které například penetruje muže, či jim jakýmkoliv způsobem ubližuje a chová se k nim dominantně.

Slavěna také popisuje to, jak je její profese braná u nás v Česku. V zahraničí jdou dominy více respektované, než u nás. To co dělají, se tam nebere jako služba, ale lekce.

Rozmluvila se i o tom, co vzrušuje její otroky. „Jim se strašně líbí, když mám na sobě heavy rubber. Znamená to, že mám na sobě, nějakou latexovou masku, čočky, milion vrstev latexu, kozačky a oni se mě vlastně nemůžou dotknout. Nemůžou se mnou dělat nic a to je bere,“ popisuje Slavěna choutky svých otroků.