Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto

Lesy vs Bejr | foto: Instagram.comAntiyoutuber.cz

Le Sy si dojel pro Bejra. Začalo to na tiskovce, skončit to mělo na ulici. Zalekl se Bejr?

Tomáš Linh Le Sy se už na minulé tiskovce Clashe vyhrotil s Bejrem. Ten neudržel své emoce na uzdě a Le Syho napadl. Později se oba hrotili i na Instagramu. Nyní mělo dojít k osobnímu setkání, kam ale Bejr nepřišel. Chtěli si to vyřešit na férovku? Pravděpodobné je, že se oba utkají i v kleci v Clash of the Stars.
  13:36

Aleš Bejr je známý jako výbušný člověk. Je zřejmé, že většinu svých emočních výlevů tak trochu přehrává. Je to tak však vždy? Jeho videa, ve kterých ničí různé věci, jsou mnohdy virální. Brikule se nestyděl předvést ani na tiskové konferenci předchozího Clash of the Stars, kde napadl šéfa organizace Tomáše Linh Le Syho a musel být vyveden ochrankou. Později dokonce tvrdě srazil na zem hlavního promotéra akce Jakuba Jíru. Veřejnost to brala jako legraci a nahranou scénu. Nyní se však zdá, že se jeho konflikt s Le Sym vyhrotil do takové míry, že si pro Bejra Le Sy dojel do Pardubic. Ten však na místě setkání nebyl. Zalekl se bývalého zápasníka Oktagonu?

Bejr je poměrně známý youtuber zaměřující svojí tvorbu na videa s bezdomovci. Jeho nejznámějším parťákem se stal Majsner, se kterým se vydal i na různé cesty po světě, jako například do Egypta. Ten bohužel před skoro třemi lety zemřel a Bejrovou pravou rukou se tak stal Aleš Olejník. Ten bude nyní dokonce zápasit v Clashi s Králem Berouna. Jejich zápas se řadí mezi ty klasické bizáry.

Bejr má už za sebou několik zápasů. Ani jeden však nevyhrál. Před pár lety zápasil s youtuberem Pstruhem. Několikrát se však dopustil faulů, za které byl ze zápasu diskvalifikován. Na základě toho se stal Pstruh kontumačně vítězem. V jeho druhém a zatím posledním zápase prohrál proti dalšímu youtuberovi Filipu Grznárovi. Okolo tohoto zápasu se tehdy začal tvořit jeho konflikt s Le Sym.

Celý jejich spor není nahraný, ale dle slov Le Syho reálný. Už ho jednoduše nebavilo poslouchat a nechávat si líbit Bejrovi výlevy, a tak se rozhodl, že si to s ním vyřídí osobně. „Nevím, jestli bychom se porvali, možná jo,“ řekl pro antiyoutuber.cz Le Sy. Chtěl si to s ním už buď fyzicky, nebo alespoň slovně vyřídit. „Domluvili jsme se, že se sejdeme. On mi řekl, že se v tu hodinu bude pohybovat kolem nádraží,“ vysvětluje Le Sy. Bejr se však na místo srazu nedostavil. „To storýčko, které Bejr natáčel, bylo už v době, kdy jsem byl zpátky na cestě do Prahy,“ vysvětluje Le Sy, že Bejr na sraz přišel pozdě.

Jak by to dopadlo, kdyby se oba muži venku potkali, se neví. Je však jisté, že se uvidí na rychle blížícím se galavečeru Clashe. „Aleš tam má Olejníka, takže zřejmě dorazí. Musím si dávat pozor, aby na mě zase něco nezkusil,“ říká Le Sy. Mezi oběma zápasníky to zřejmě stále velmi vře a chtěli by si to mezi sebou rozdat. „Teď nemůžu nic potvrdit, ale je možné, že se střetneme v kleci na dalším galavečeru,“ odtajnil Le Sy možný zápas mezi ním a Bejrem. Nemyslel tím však ten, co se odehraje nyní v březnu, ale až pozdější.

Redaktorům Expres.cz se povedlo zjistit, že je jejich zápas skutečně v jednání. Bejr si musí jistě uvědomovat, že by proti profesionálnímu zápasníkovi, jako je Le Sy, neměl v klasické kleci šanci. Zápas by se tak měl odehrát v menší a speciálně upravené kleci. Le Sy tak nebude mít moc možností využít své dovednosti z MMA.

Není to však jediná motivace, která by mohla Bejra donutit k tomu, aby zápas přijal. Každý zápasník, je vždy odměněn vcelku tučnou odměnou. To je taky důvod, proč někteří do Clashe chodí. Bejr by měl však za zápas s Le Sym dostat o mnohem více, než za ten s Bejrem. Jednat by se prý mělo o zhruba dvě stě tisíc korun.

Témata: Aleš Bejr