Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Leandro Apollo Silva | foto: Instagram

Slavný bojovník z Oktagonu je na OnlyFans. Fanynky láká na své veliké přirození

Miláček davu a namakaný bojovník Leandro „Apollo“ Silva momentálně velice zaskočil své fanoušky a hlavně fanynky. Jakožto první zápasník z bojové organizace Oktagon si založil účet na známé stránce OnlyFans. Fanynky láká na své veliké přirození.
  12:29

Když se na OnlyFans přidá někdo známý, spustí to většinou obrovský poprask. Mnoho například zahraničních zápasnic se svěřilo, že na platformě začaly podnikat z důvodu nízkých příjmů v bojových sportech. Nyní se na platformě objevil i zástupce mužů. Fanouškům vyrazilo dech, když se dozvěděli, že známý brazilský bojovník z organizace Oktagon Leandro „Apollo“ Silva se vydal erotickou cestou. S humornou angličtinou láká fanoušky na své namakané tělo.

Jedemy Bomby @oktagonmma

tbt❤️ I'M ON THE GAME ! READY and EXCITED to show a great entertainment for all you.
But I wanna wish a good luck for all athletes that gonna compete (to fight) this weekend on the game changer and next month in Germany.

18. května 2023 v 21:07, příspěvek archivován: 8. září 2023 v 11:28

Silva se dá bezpochyby označit za jednoho z nejoblíbenějších zápasníků organizace. Bojovník původem z Brazílie si za zhruba čtyři roky v Oktagonu získal srdce nejednoho fanouška. Ukázal, že je nejen zkušený zápasník, ale také sympatický miláček davu a hudebník. Ačkoliv se bezpochyby dá říct, že hudební sluch má, moc se v tomto odvětví neprosadil. Stále je jeho hlavní životní náplní zápasení v kleci a bavení fanoušků.

Nyní však oznámil, že rozjíždí zdaleka jinou a odlišnou kariéru. Veškerý jeho obsah si na OnlyFans mohou fanoušci prohlédnout za měsíční předplatné v hodnotě dvaceti dolarů. Mnohé by jistě zajímalo, jaký obsah na platformu tvoří. Zřejmě by se nemělo jednat o pouhé fotky v plavkách před zrcadlem. Zdá se, že ve videích a fotkách dává na obdiv své celé tělo. „Podívejte se na moje veliké černé péro,“ píše v popisku u jednoho příspěvku na platformě.

Be present

19. srpna 2023 v 0:50, příspěvek archivován: 8. září 2023 v 11:29

To, že se nestydí ukázat své přirození je zřejmé. Humornou angličtinou se fanoušků v dalším příspěvku například ptá, co si myslí o jeho černém kuchaři. Slovo kuchař a péro se v angličtině lehce podobá, takže se buď jednalo o překlep a nebo se na fotce nachází Apolo v sexy kuchařském kostýmu.

Proč se tedy Silva vydal touto pikantní kariérní cestou? Webu ruik.cz se svěřil, že rád tvoří nové věci a podnikat na OnlyFans bylo zřejmě dlouhou dobu něco, co si chtěl vyzkoušet. Sám si jednoznačně uvědomuje své kvality. Je svobodný, nemá děti a zřejmě ani žádné závazky, a tak si chce užívat života, než zestárne a něco podobného pro něj už bude pasé.

Zřejmě by ve volbě pikantní kariéry měly hrát velikou roli i peníze. „OnlyFans je můj pasivní příjem, protože Apollo chce peníze,“ sdělil webu ruik.cz. Přičichnutí k větším penězům je pro něj zřejmě něco, co si vždy přál. Už dříve se svěřil, že nevyrůstal zrovna v bohatých poměrech, spíše naopak. Jako dítě žijící v chudinské čtvrti v Rio de Janeiru se musel potýkat s mnoha věcmi, které i dospělého člověka mohou silně poznamenat.

@americantopteam @oktagon_deutschland
@oktagonmma
@lemarecruiting
@laphorawilliams
@macarraodossantos
@katelkubis
@thiagoalvesatt
@sabah_thesleeksheik
@sponzinibbiomma
@lindseyjones170
@attftl
@charlie494

30. srpna 2023 v 19:50, příspěvek archivován: 8. září 2023 v 11:26

Určitou dobu žil v sirotčinci a nikdy nepoznal svého otce. Byl svědkem toho, jak několik mužů surově zmlátilo jeho matku. Lidé kolem něj umírali, a tak se prý dokonce dostal do bodu, kdy i on sám o sebevraždě uvažoval. Dá se říct, že ho zachránila láska k bojovým sportům. Ve dvaceti letech se začal věnovat brazilskému jiu-jitsu, což ho tvrdou pílí po několika letech dostalo až do celosvětově známé bojové organizace UFC. Nyní se však ukazuje už delší dobu hlavně v Oktagonu, přičemž se ne něj fanoušci mohou těšit už 16. září v kleci s Marcelem Grabinskim.