Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa

Lesbický pár na OnlyFans | foto: Youtube.com

Ze záchranky až do erotiky. Lesbický pár dal výpověď a společně tvoří na OnlyFans

Je to tady zas. Zoufalí zaměstnanci snažící se najít jednodušší způsob obživy utíkají na OnlyFans. Lesbický pár pracoval ve zdravotnictví. Náplň práce byla však nad jejích síly, někdy pracovaly i téměř patnáct hodin denně. Často jim jejich kolegové pochlebovali, že mají pěkná těla. Obě se tak rozhodly, že dají v práci výpověď a začnou se živit na OnlyFans.
  18:00

OnlyFans je pro mnohé jednoduchá cesta k penězům. Erotická kariéra nepřináší jen slibné zisky, ale také příjemný pocit uspokojení z uspokojení fanoušků. Vysněná erotická branže ale není pro každého. Existují různé profese, ve kterých není morální a se zásadami společnosti neshodující si bokem vydělávat na OnlyFans.

Kayley Winterson a Emily Rose společně už dlouhé roky tvoří pár. Pracovaly na stejném místě a ve stejném odvětví v záchranné službě. Když však ale zjistily, že existují způsoby, jak si mohou vydělat daleko více peněz, neváhaly a svojí kariéru změnily.

Winterson s Rose tedy dříve pracovaly v záchranné službě. Ačkoliv dělaly něco co je zřejmě bavilo, práce byla dlouhá a vyčerpávající. „Práce v záchranné službě byla hrozná pro naše duševní zdraví. Většinou je to minimálně dvanáctihodinová směna,“ říká Winterson. Do záchranné služby nastoupila v roce 2020 v covidové pandemii. Směna jí začínala v šest hodin ráno, přičemž často o dvanáct hodin později stále nevěděla, kdy skončí. „Z dvanáctihodinové směny se pak stala patnáctihodinová. Bylo to emocionálně i fyzicky vyčerpávající.“ doplňuje.

Podobně na tom byla i její partnerka Rose. Ta se také nechala slyšet, že jejich směny byly tak časově náročné, že se klidně i týden neviděly. „Snažily jsme se brát společné směny. Ty nám však přidělily velice vzácně,“ říká Rose. Winterson se v jeden den rozhodla, že svojí práci opustí a začne pracovat v testovacím centru na koronavirus. V té době však už měla OnlyFans s pár fanoušky. Když zjistila, že si za pouhých dvacet minut na OnlyFans vydělá víc, než za celý den ve své práci, měla jasno. Opustila tedy i tuto pozici a začala se naplno věnovat fanouškům na platformě.

Rose nadále pracovala v záchranné službě. Po několika letech duševního a fyzického trápení si ale řekla dost. Začátkem tohoto roku tak dala výpověď a začala se společně se svojí partnerkou pořádně soustředit na jejich OnlyFans. Sexy zdravotnice to rozjíždí ve velkém a fanoušci je milují. Opečovat by chtěl zřejmě nejeden z nich. Ke změně kariéry ji nejvíce dohnala zřejmě Winterson. Ta jí totiž v době, když byla Rose v práci pořádně dráždila. Posílala jí sexy videa z vany, kde jedla čokoládu a polévala se drahým šampaňským.

Momentálně tvoří obsah na platformu společně a jsou prý šťastnější než kdy dříve. Konečně mohou pořádně trávit společný čas něčím, co je baví a naplňuje. Své fanoušky se snaží zaujmout nejen svými nahými těly, ale i speciálním obsahem, který se pojí s jejich předešlou kariérou. „Je to to, co jsme stejně dělaly předtím. Jen jsme nastavily kameru s dobrým osvětlením,“ popisují tvůrkyně svůj obsah. Sexy videa v záchranářském oblečku se zdravotní tématikou je to, co fanoušci chtějí.

Lehce také odtajnily své momentální příjmy. Na OnlyFans si prý vydělají čtyřikrát více, než kolik v jejich předešlé práci, což bylo jedenáct liber za hodinu. Někteří je na internetu odsuzují za to, že z prospěšné práce přešly na hříšnou kariéru. „Přešly od pomoci lidem k tomu, že společnosti nepřispívají ničím s nulovou hodnotou. Smutné,“ píše jeden uživatel na YouTube. Podobné komentáře však neřeší. „Lidé nás obecně velmi podporují. Každý, s kým jsme mluvily, chápe, že jsme předtím nebyly šťastné,“ říkají tvůrkyně.