Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří

Letuška dostala ban na TikToku poté, co její kolegové zavalili platformu stížnostmi. | foto: https://www.instagram.com/cierra_mistt/Antiyoutuber.cz

Letuška dostala ban na TikToku. Sdílela tipy jak mít sex v letadle

Letušce a influencerce na sociálních sítích s více než tři a půl miliony sledujících byl účet na TikToku zrušen poté, co stovky letušek bombardovaly platformu stížnostmi na obsah, který zveřejňovala. Dělá prý profesi špatné jméno.
  9:04

Američanka Cierra Huffmanová, která na sociálních sítích vystupuje pod jménem Cierra Mistt, naposledy pracovala pro společnost Republic Airways, regionálního leteckého dopravce.

V posledních týdnech se Cierra objevovala v tisku, kde sdílela údajné, ale velmi pochybné cestovní tipy, jako je rezervace letu tak, aby získala nejlevnější nabídku, a výběr sedadla v zadní části letadla v naději, že dostane vyšší třídu. Zdánlivě neškodný obsah však vyvolalával hněv stále většího počtu letušek napříč oborem, které Cierru obvinily z šíření nepravdivých informací a z toho, že dělá profesi letušky špatné jméno.

Cierra zveřejnila videa s tipy, jak se cestující mohou připojit k „mile high club“, což je slangový výraz pro lidi, kteří měli pohlavní styk na palubě letadla, aniž by si toho letušky všimly. Jeden příspěvek se stal virálním, když řekla, že by se po letu s cestujícími bavila, kdyby byli „sexy“.

„Ano, letušky a piloti se během mezipřistání nebavíme jen mezi sebou, ale ve skutečnosti se mnohokrát bavíme s našimi pasažéry,“ uvedla Cierra ve videu.

„Ve skutečnosti mám spoustu pikantních historek, které bych Vám mohla vyprávět o interakcích s cestujícími, které jsem osobně zažila, ale tady to nemůžu udělat,“ dodala.

Cierra také naznačila, že letušky a piloti mají sex uprostřed letu. Ban na TikToku však získala, protože používala obsah od jiných influencerů bez jejich svolení.