Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří

Like Haf zná své vítěze | foto: FTV Prima

Ani Laduška, ani Bending. Like Haf vyhrál pár, který před show skoro nikdo neznal

První řada reality show FTV Prima Like Haf znaků své vítěze. Poslední týdny ve vile byly plné kontroverzí a neshod. Nakonec si půlmilionovou výhru odnesla Aneta Kurková s partnerem Jaroslavem Rohlou. Fanouškům poděkovali, že svými hlasy ukázali, že nesouhlasí s chováním některých jiných soutěžících.
  20:00

Dva měsíce utekly jako voda a reality show FTV Prima Like Haf je u konce. Chování některých soutěžících poslední týdny vzbuzovalo přinejmenším emoce. Kontroverzní byl odchod Jana Bendiga s partnerem, pobyt Lady Horové v psychiatrické léčebně nebo třeba účast Tadeáše Kuběnky.

Právě kvůli mnoha debatám sledujících nebylo do poslední chvíle jasné, kdo si poslední pátek před Vánoci půlmilionovou výhru odnese. Nakonec, jak mnoho diváků očekávalo, zvítězila Aneta Kurková se svým partnerem Jaroslavem Rohlou. A to především díky diváckým hlasům. Po sečtení hlasů, které si odnesli z vily na základě výsledků soutěží a hlasování soutěžících, byla dvojice na druhém místě. Před nimi byla Alex Wortex s přítelem.

„Chceme poděkovat hlavně těm, co tady s námi celou dobu byli, jste super. Sice ty poslední dva týdny byly na prd, budu na to vždycky vzpomínat v dobrém,“ říkala ostatním soutěžícím po vyhlášení vítězů Kurková. Cenu jim předali vítězové minulých dvou řad, Tadeáš Kuběnka a Simona Tvardek.

Později poděkovala svým fanouškům za to, že svými hlasy dokázali, že se jim chování některých ostatních sledujících nelíbí. Tím myslela především jeden z dílů, kde ji Horová s partnerem měli parodovat kvůli jedné z challengí, kterou museli v soutěži splnit. S osobou Kurkové měl být spojován bodyshaming a o psovi vítězného páru řekli, že je smeták.

To se nelíbilo ani Adamovi Kajumimu a Natálii Grossové, kteří se několika dílů reality show také účastnili a v posledním dílu měli předat své nasbírané body některému z párů. Jejich sympatie si získala právě vítězná dvojice a i to jim pomohlo k půlmilionové výhře.

Horová výhru moc nepochopila, ale prý protože je slušně vychovaná, vítězům pogratuluje a doufala ve výhru Alex Wortex s partnerem. Ti však očekávali, že pravděpodobně nevyhrají a výsledek pro ně nebyl překvapením.