Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa

Laduška truchlí po svém kocourovi, ktrého někdo otrávil. | foto: Instagram

Laduška zkolabovala v Like Hafu. Přijela si pro ni záchranka, prý je možná na psychiatrii

Lada Horová alias Laduška, známá jako bývalá účastnice reality show Like House a kamarádka Adama Kajumiho, má zdravotní problémy. Při natáčení reality show Like Haf zkolabovala a musela si jí odvézt záchranka. Oficiálně není jisté, z jakých důvodů musela být odvezena do nemocnice. Spekuluje se však o psychickém zhroucení.
  12:00

Lada Horová, spíše známá jako Laduška, je česká influencerka a tiktokerka. Proslavila se hlavně jako účastnice reality show Like House. Po slávě se jí zatoužilo však víc a když přišla možnost účastnit se reality show Like Haf, tak neváhala. Vzala si zpátky svého psa a přihlásila se jako účastnice.

Laduška je člověk plný kontroverzí. Jedna z největších kauz ohledně ní byla právě s jejím psem Teddym. Pes byl údajně její, ale několik let přebýval u její kamarádky. Laduška si ho k sobě vzala až těsně před nástupem do Like Hafu. Rodina, která se však roky o psa starala, se ho nechtěla zbavit jen tak a s kauzou vyšla na povrch.

Laduška vydala video, ve kterém se celou kauzu snaží vysvětlit a ukázat, že pravda je na její straně. Valná část veřejnosti stála však za rodinou, která se roky o psa starala. Ve vile na tuto situaci padaly různé narážky a komentáře.

Celou situaci zřejmě vyvrcholil dopis, který přišel do vily od dané rodiny. Laduška veliký nátlak již zřejmě nevydržela, složila se a musela si pro ni přijet záchranka.

Matka Ladušky Lada Kašparová vyjádřila své obavy ohledně jejího stavu. Laduška si prý s přítelem vypnuli telefony a nikdo jak za produkce, tak ani z rodiny neví, jak na tom je.

Při odjezdu do nemocnice měla Laduška prý silné křeče, dusila se a nemohla dýchat. Doktoři se také snažili Ladušce sehnat psychiatra. Diskutuje se tedy o tom, že by mohla být na psychiatrii.

Prima se k situaci vyjádřila tak, že kvůli lékařskému tajemství nemohou poskytnout konkrétnější informace. Sdělila ale, že je s Laduškou v kontaktu a že se prý cítí lépe. Do vily by se tak měla vrátit co nejdříve.

Témata: Laduška