Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek

Laduška v reality show Like Haf | foto: Instagram.comAntiyoutuber.cz

Účastníci Like Hafu se pouští do Ladušky. Je jak třináctileté dítě, tvrdí Kuběnka

Reality show Like Haf je plná dramatu. Ukradený pes, porušení pravidel a neustálé spory jsou zde na denním pořádku. Po příchodu Tadeáše Kuběnky do vily napětí ještě stoupá. Postavil se na stranu Anety Kurkové a společně se pouští do Ladušky. Podle nich se chová jak nevychované třináctileté dítě.
  9:20

Kauza s Ladou Horovou alias Laduškou a jejím psem pobouřila všechny účastníky i sledující reality show televize Prima Like Haf. Mladá influencerka se z toho, že to všichni řeší, dokonce psychicky zhroutila. Nyní se ale snaží očistit své jméno a hází vinu na ostatní. Lidé se do ní přesto pouští.

Pes Teddy, se kterým je Laduška momentálně v show, byl údajně dva roky u její bývalé kamarádky. Influencerka si na něj vzpomněla až těsně před účastí v show a vzala si ho zpátky. Do řešení celé situace se zapojila i sama televize Prima a paničce Teddyho umožnila poslat Horové dopis, který se promítl i na televizní obrazovky.

„Ahoj Laduš, vím, že sis Teddínka kupovala s láskou. Život ale naše cesty zavede, kam nechceme a musíme se poprat s tím, co přináší. Když jsi nám dala Teddyho na hlídání, věděla jsem, že to je dočasné. Čas ale plynul a z Teddyho se stal člen rodiny. Po tak dlouhé době jsem doufala, že nám ho necháš. Má se u nás skvěle,“ stálo v dopise, ke kterému se Laduška odmítla vyjádřit.

Poté náhle zkolabovala a odvezla ji záchranka. To účastníky Like Hafu velmi naštvalo a začali se do Horové navážet. Podle nich kolaps jen předstírala, aby se neřešilo drama ohledně Teddyho. „Já nechápu to, že Lada je starší než já, protože se chová jako třináctiletá typka. Já kdybych byl Aneta, tak jí rozbiju dr*ku. Včera tady udělala největší scénu a odjede si záchrankou, aby jí nemohl nikdo nic říct,“ řekl Kuběnka na kamery.

Dodal také své rozhořčení nad tím, že druhý den po svém kolapsu si přišla zpátky do vily a chovala se podle jeho slov jako totální pí*a a nevychované dítě. Tadeášovi Kuběnkovi se nelíbí ani to, že Alex Wortex se k celé situaci s Horovou nechce nijak vyjadřovat. Podle něj si Laduška potřebuje uvědomit, jak se chová a podivuje se nad tím, proč ji v tom přítel Bohouš Tříska podporuje.

„Já se tady řeším pořád, ale to, že by někdo řešil podrazy, které tady někdo dělá, nebo fakt, že si někdo pořídil psa jen kvůli reality show, tak to ne. To už se zamete po koberec,“ svěřila se Laduška. Horová obvinila Anetu Kurkovou, že si psa Baileyho vzala jen kvůli účasti v Like Hafu. Zpovědnice pak byla plná sprostých slov Kuběnky i Kurkové směrem k Ladušce.

@vojta.off LIKE HAF 🏡🐶 #realityshow #likehaf #likehouse #likehousecz #likehouse4 #likehouse3 #likehouse2 #likehouse1 #likehousememe #likehousecz_🦋🧋 #protebe #protebepage #protebestránka #protebee #czsk #proteba #protebapage #foryou #foryourpage #fypp #fyppp #viral #fypシ #forkids #kidstiktok #realityshow #primashow #iprima #tiktok #tikrokers #realityoftiktokers #czechrepublic #cesky #ceskytiktok #cesko #follow #vojtaoff #dog #dogsoftiktok #realitydogs #dogs #trend ♬ HOT REALITY SHOW INTRODUCTIONS - Mixbus

Chování Horové neštve jen účastníky ve vile, ale i fanoušky na sítích. Na TikToku se objevilo sestříhané video, kde Kuběnka a Kurková velmi sprostě komentují Ladušky chování. V komentářích se téměř nikdo Horové nezastává, ba naopak, lidé jí také nadávají. „Konečně jí to někdo řekl na plnou hubu,“ stojí pod videem. „Řekněte mi někdo, že to má třeba Laduna napsaný ve scénáři a není tak hloupá,“ zaznívá v dalším komentáři.