Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela

Nova reality show Like Haf fanoušky zklamala | foto: instagram.com/laaduska_official

Sledující nezaujal sex ani psi na červeném koberci. Like Haf je podle nich propadák

Nová reality show FTV Prima Like Haf odstartovala minulé pondělí. Ač se mnoho fanoušků těšilo na influencery s jejich čtyřnohými mazlíčky, nový formát série Like House je zklamal. Ač se tvůrci snaží lákat na rádoby kontroverzní scény, sledující už další díly nelákají.
  19:00

Poslední říjnové pondělí odvysílala FTV Prima první díl nové reality show Like Haf. Volné pokračování úspěšných sérií Like House s poupraveným formátem mělo přinést něco nového a fanoušky pobavit. Ti jsou naopak znudění a otrávení.

V prvním díle mezi fanoušky nejvíce rezonoval příchod zpěváka Jana Bendiga s partnerem Lukášem Rejmonem s jejich psy do vily. Psům musel pár roztáhnout červený koberec, protože bez něj údajně nejsou schopní vystoupit. Opak byl pravdou a psi se rozeběhli mimo něj. Následovalo drama kvůli pokojům s koupelnami, které si účastníci nebyli schopni mezi sebou na začátku rozdělit. Ač úvodní scény některé fanoušky zaujaly, mnoho z nich bylo zhlédnutí celého dílu zklamaní. Prý nic nudnějšího neviděli.

Celá reality show je v podstatě postavená na plnění různých výzev. Pár, který všechny z nich překoná a dostane nejvíce diváckých hlasů, celou sérii vyhraje a odnese si půl milion korun. Ve druhém díle si například museli účastníci vylosovat jednu ze situací, kterou budou muset zahrát a navzájem se přitom svádět. Bendig hrál řidičku, Rejmon policistu a nakonec se sledující dozvěděli, že předvádějí scénu s Dádou Patrasovou, kdy řídila pod vlivem alkoholu.

Mírné pozdvižení mezi sledujícími přineslo také video, na kterém účastnice Alex Wortex s partnerem souložila a ostatní tomu měli být svědky. Alespoň podle zveřejněných záběrů před vydáním dílu. Ani to nebylo jak se zdá a záznam byl natočen v rámci první týdenní výzvy, kdy měly páry natočit svou vlastní vizitku očima svého mazlíčka. Rádoby skandální video tak ostatní pobavilo.

Dá se říct, že nová reality show fanoušky zklamala. Negativní reakce plní jak její oficiální profil, tak účty všech účastníků.

„Reálně kouká na to vůbec někdo? Já to fakt nezvládám,“ píše jeden ze sledujících.

„Nechápu, kdo tyhle blbosti vymýšlí a ještě za to bere peníze. Lituju lidi, kteří klesnou tak hluboko a ještě se na to dívají,“ myslí si další.

Sledující kritizují nejen obsah, ale i některé účastníky. Lada Horová, která je známá na sociálních sítích jako Laduška, se účastnila jak první řady Like House, tak i té aktuální pozměněné. Už tehdy patřila k nejvíce probíraným účastnicím a i nyní je situace podobná.

„Líbí se mi, že je tady tolik negativních komentářů, že to ani nestačí mazat,“ píše jeden ze sledujících pod její poslední instagramový příspěvek.

Je zřejmé, že nová série mezi fanoušky vyvolala spíše negativní reakce, než ty pozitivní. Je otázkou, co další dva měsíce ve vile mezi čtyřmi páry a jejich čtyřnohými mazlíčky přinesou. Už teď je ale jasné, že mnoho sledujících už o zhlédnutí dalších dílů zájem nemá a nový formát se jim spíše znechutil.

Témata: Laduška