Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek

Jan Bendig se psy | foto: FTV Prima

Psi na červeném koberci a drama s koupelnami. To je nová reality show Like Haf

Tvůrci reality show FTV Prima Like House přicházejí s novým formátem. Soutěžit budou páry influencerů se psy. První díl nové show Like Haf přinesl několik bizarních situací. Psi Jana Bendiga na červeném koberci a několikaminutové drama s koupelnami fanoušci milovali. Zbytek dílu byl ale podle nich nudný.
  15:20

Poslední říjnové pondělí odstartovala nová reality show z dílny FTV Prima Like Haf. Jedná se o volné pokračování úspešných sérií Like House, tentokrát ale s upraveným formátem. V hlavní roli jsou vedle influencerů i jejich čtyřnozí mazlíčci.

„Čtyři páry, jejich psí mazlíčci, dva měsíce a jedna vila, to je show LIKE HAF, která bude bavit diváky už od pondělí,“ stojí v oficiálním popisu nové série. Představí se Laduška, Alex Wortex, Jan Bendig a Aneta Kurková se svými psy a partnery.

První díl reality show přinesl několik bizarních momentů. Jedním z nich byla jedna z úvodních scén, kdy účastníci přicházeli do vily. Bendig s partnerem si s sebou vzali tři své čtyřnohé mazlíčky a pár ihned zmínil, že bez červeného koberce psi z auta ven nepůjdou. Oni nevystoupí, pokud nebudou mít tohle. To jsou prostě naši psi,“ smějí se. Následovala poměrně bizarní scéna, kdy pár na silnici pokládal koberec a psi postupně vystupovali. Všichni šli ale mimo něj.

Epizoda pokračovala rozdělením pokojů. Ani to se neobešlo bez komplikací. Alex Wortex si na první pohled zamilovala ložnici, která patřila Bendigovi s partnerem. Patřila k ní i koupelna, což se ukázalo jako zásadní problém. Její ložnice vlastní koupelnu neměla a tak následovalo několik minut řešení, jak se všichni prohodí, aby byli všichni spokojení. Bendig se své koupelny totiž vzdát nechtěl. Nakonec vše dobře dopadlo a Wortex dostala svůj vysněný růžový pokoj. Podle ní je stejně růžový jako celý její život.

V podstatě celý zbytek epizody byl věnován challengi, která měla ukázat, jak moc dobře se páry znají. Pokud jeden z dvojice odpověděl na otázku partnera špatně, druhý ho mohl polít vodou. Někteří obstáli na sto procent, jiní tolik ne, i přes to se ale všichni dobře bavili.

To se ale nedá říct o divácích. Podle nich dlouho neviděli nic nudnějšího a bizarnějšího. Někteří si myslí, že se v celém díle nic nestalo a sledováním akorát ztratili svůj čas. Zároveň nepochopili několikaminutové drama ohledně ložnic a koupelen.

Témata: Laduška