Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Uspějí influenceři z Like Housu u diváků? | foto: FTV Prima

Like House se vrací s novým formátem. Soutěžit budou páry influencerů se psy

Reality show Like House se po několika měsících vrací. Tvůrci ale vymysleli nový formát, který nikdo ze sledujících nečekal. Show se jmenuje Like Haf a soutěžit budou páry influencerů se svými psy. Mezi prvními potvrzenými soutěžícími jsou Laduška a Alex Wortex s partnery. Podle sledujících nic bizarnějšího vymyslet nemohli.
  19:00

Po téměř pěti měsících od konce třetí řady reality show Like House přicházejí jeho tvůrci s novou sérií a upraveným formátem. V nových vílech se objeví páry se svými čtyřnohými mazlíčky a show má také pozměněný název, jmenuje se Like Haf.

Od první série Like Housu uplynul už více než rok a půl. V dubnu minulého roku FTV Prima začala vysílat novou reality show s influencery. Do vily u Berouna se nastěhovalo sedm influencerů, kde spolu pět dnů v týdnu žili za přítomnosti kamer.

Celou show provázelo mnoho bizáru a během pár dní se stal celý pořad nejprobíranějším tématem na sociálních sítích. Nejvíce mezi sledujícími rezonoval nový vztah účinkujících Báry a Datla, těsně za ním byla jeho insolvence. Reakce ale sklízel i obraz Václava Havla, který dostal Adam Kajumi od jednoho ze svých fanoušků. Bývalý scénárista Adam Sedlák nedávno přiznal, že celou situaci s obrazem vymyslel on.

Následovaly ještě dvě řady, kterých se účastili další influenceři jako Tadeáš Kuběnka, Freescoot, Simona Tvardek nebo Luktuma. Obě série byly neméně úspěšné a fanoušci se těšili na další. Zároveň byli zvědaví, s čím novým mohou tvůrci přijít.

Nový formát ale opravdu nikdo nečekal. Tvůrci v pátek oznámili, že se blíží nová série.

„Že prý starého psa novým trikům nenaučíš? LIKE HOUSE se vrací, jen s trochu chlupatějším formátem,“ píše oficiální profil show na Instagramu. Místo samostatných influencerů budou soutěžit páry zároveň se svými psy. Prvními potvrzenými hosty jsou Laduška a Alex Wortex se svými partnery. Další dvě dvojice b udou oznámeny v následujících dnech.

@t0mi.jpg Váš nazor na Like Haf? 🐶 #likehouse #likehousecz #likehaf #teamtenis #jenisatomi #tomiajenis #foryoupage #protebe ♬ původní zvuk - Tomi

Sledující ale celý koncept show Like Haf příliš nepochopili. Je podle nich příliš bizarní a doufají, že jde o vtip. Myslí si, že měli pokračovat po vzoru původních dílů a nevymýšlet nic nového.

Z instagramového příspěvku si zároveň dělají legraci i bývalí účastníci.

„Co kdybychom si pořídili nějakého psa a šli do Like Hafu?“ dělá si legraci účastník první série Tomi společně s výhercem Jenisem. „To bychom to tam museli jít vyhrát znova. Jak asi pojmenujeme našeho psa,“ směje se. „Asi Haf,“ říká humorně Jenis.

@anet_vitk Budete koukat? 😭 HAF 🐶 #comedy #likehouse ♬ Elevator Music - Bohoman

Reakce na sociálních sítích na sebe nenechaly dlouho čekat a nová řada se rychle stala jedním z nejprobíranějších témat. Zároveň se mnoho sledujících shoduje, že geniálnější marketing tvůrci vymyslet nemohli. Podle nich rozhodně přilákají nové fanoušky a zvýší si sledovanost.