Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela

Maru Rosecká a Laduška mají spory | foto: Antiyoutuber.cz

Laduška a Maru Rosecká se do sebe opět pustily. Možná se utkají v Clash of the Stars

Lada Horová alias Laduška a Maru Rosecká se opět hádají. Horová se s přítelem Bohoušem Třískou účastní reality show Like Haf, ve které se mluví o kauze s žebráním na TikToku či sporech s ostatními influencery, mezi které patří i Rosecká. Ta se Ladušce vysmívá a vyzývá ji k zápasu v Clash of the Stars.
  10:12

Lada Horová, na interentu známá spíše jako Laduška, a Maru Rosecká se hádají už nějakou dobu. Poprvé se veřejně nepohodly v první řadě reality show FTV Prima Like House. Těsně po skončení pořadu se však prezentovaly jako kamarádky. To se ale změnilo poté, co Horová s přítelem Bohoušem Třískou začali streamovat na TikToku, kde od sledujících žádali dárky, tedy jedinou možnost, jak se na TikToku dá napřímo vydělat. Podle mnohých jsou sledující Ladušky hlavně děti, její streamy mnozí označili za žebrání od dětí. Mezi kritiky byla i Rosecká, Ladušku několikrát parodovala a vysmívala se jí. Nyní ji vyzývá do ringu.

Lada Horová se s Bohoušem Třískou a jejich psem momentálně účastní pořadu Like Haf. Společně s dalšími známými páry a jejich chlupatými domácími mazlíčky musí dva měsíce žít v rodinné vile a plnit různé úkoly a výzvy. Jelikož se jedná o reality show, rozhodně se nevyhnou ani řešení problémů a sporů z osobního životů.

V případě Horové a Třísky přišla řeč právě na kauzu s žebráním peněz na TikToku. „Děkuji Davidovi za první chačenku,“ Ladušky legendární věta na konci léta trendovala na sítích. Lidé se Ladušce vysmívali, co všechno je schopna pro peníze udělat. Na streamech si s Třískou hráli na psy a kačenky, očichávali si konečníky a prosili o další dárky, které jim posílaly i malé děti. Z dárků šel influencerskému páru podíl rovnou do kapsy. Užívali si tak luxusu a drahých dovolených po celém světě. Se vším se chlubili na Instagramu.

Účastník Like Hafu a přítel zpěváka Jana Bendiga Lukáš Rejmon se hvězdného párečku na žebrání od dětí zeptal. Laduška se ihned rozčílila. „Na tom streamu bylo tak jedno dítě, které nám poslalo peníze, všichni ostatní byli čtyřicet plus, my jsme to kontrolovali,“ tvrdí Horová rozhořčeně a na otázku Rejmona, zda se necítí provinile, odpovídá, že ne.

@primashow Celé vyjádření najdeš na iPrima.cz! 😎 #primashow #likehaf #laduska #bohous #kauza #fyp ♬ původní zvuk - primashow

Přítel Bendiga se nebál zmínit ani událost, kdy se Rosecká Ladušce vysmívala za žebrání peněz. Mladé influencerky se zeptal, jak reaguje na to, že ji kamarádka veřejně kritizuje za chování na sítích. „Ona není žádná moje kamarádka, kdybych mohla, tak jí jednu vrazím. Ona se mě bojí,“ odpovídá naštvaně Horová.

Maru Rosecká vyjádření své bývalé kolegyně z Like Housu samozřejmě zaznamenala a nezapomněla se k němu vyjádřit na TikToku. „Okay, tak třeba nám to někdy Clash of the Stars dovolí,“ zaznívá z úst Rosecké. „Představte si, že holka, která prosí na streamu o chačenky řekne, že se jí bojíte,“ dodává.

@maru_rosecka #sešití s @primashow ♬ původní zvuk - Maru Rosecká

Pod TikTokem je mnoho komentářů, které Roseckou podporují a Horové se vysmívají. „Už vidím ten scénář, celá hala by vyvolávala tvé jméno, Laduška by se rozbrečela a utekla z klece,“ zní jeden z nich. „Jestli má speaker Jíra všech pět pohromadě, tak je do toho Clash of the Stars prostě dostane, měl by velké zisky,“ stojí v dalším.