Sobota 4. května 2024, svátek má Květoslav

Rapperka Lil Tay měla být po smrti. Byla to lež. | foto: Instagram.com

Rapperka nezemřela. Někdo se jí prý vloupal na účet a šířil falešnou zprávu o její smrti

Byla to šokující zpráva. Teprve čtrnáctiletá rapperka Lil Tay měla být mrtvá, spolu s ní měl zemřít i její starší bratr. Alespoň to tvrdil oficiální instagramový účet kontroverzní dívky. Jenže je to celé lež. Rapperka žije. Prý se jí někdo vloupal na profil.
  16:00

Svět hudby a showbyznysu zdrtila zpráva, že zemřela teprve čtrnáctiletá kontroverzní rapperka a influencerka Lil Tay. Jenže teď se ukázalo, že to není pravda. Mladá dívka totiž sama vydal prohlášení, že je živá.

„Chci dát jasně najevo, že můj bratr a já jsme v bezpečí a naživu, ale jsem úplně zdrcená a snažím se najít ta správná slova, jak to popsat. Bylo to velmi traumatizujících čtyřiadvacet hodin. Celý včerejší den jsem byla bombardována nekonečnými srdcervoucími a plačtivými telefonáty od svých blízkých, když jsem se snažila tenhle zmatek vyřešit,“ řekla mladá dívka v prohlášení poskytnutém webu TMZ.

You know Your that bitch when You cause all this conversation

19. května 2018 v 4:08, příspěvek archivován: 11. srpna 2023 v 15:09

To, že měla zemřít, se přitom objevilo na jejím oficiálním účtu na Instagramu. Jenže i pro to má vysvětlení. „Můj účet na Instagramu byl napaden třetí stranou a zneužit k šíření dezinformací a fám o mé osobě, a to až do té míry, že dokonce i mé jméno bylo špatné. Mé zákonné jméno je Tay Tian, nikoliv Claire Hope,“ dodala.

Poděkovala i společnosti Meta, která Instagram provozuje, že jí pomohla účet na sociální síti obnovit. Zpráva o její smrti následně z profilu zmizela.

Zatím však stále není jasné, proč Lil Tay trvalo přes čtyřiadvacet hodin, než se dokázala veřejně ozvat a zprávu o své smrti vyvrátit.

O tom, že by celá věc mohla být pouze nahraná, debatovali lidé už pod samotným příspěvkem, který smutnou událost oznamoval. Podle mnohých lidí, kteří kariéru rapperky sledují roky, by to totiž zapadalo do kontroverzí a podivností, které se kolem ní množí. Ona i její rodina totiž v minulosti lhali hned několikrát.

Kariéra rapperky Lil Tay je totiž jedna velká kontroverze. Proslavila se už v pouhých devíti letech, kdy se na sítích chlubila balíky peněz a luxusními domy. Později se však ukázalo, že téměř nic z toho, co ukazuje, nevlastní. Šlo o nemovitosti o které se měla starat její matka jako realitní makléřka. Ta kvůli těmto videím měla dokonce o svou práci přijít. Veškeré aktivity rapperky se dají považovat za velmi nevšední a zvláštní. V oblibě měla konfrontovat náhodné kolemjdoucí a vyvolávat potyčky.