Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela

George Janko a Logan Paul | foto: Youtube.comAntiyoutuber.cz

Ježíš ti nepomůže, najdi si terapeuta, obul se Logan Paul do kamaráda. Internet ho drtí

Logan Paul se ve svém podcastu Impaulsive tvrdě opřel do náboženství a víry svého nejlepšího kamaráda George. Řekl mu, že potřebuje terapeuta, protože Ježíš to za něj neudělá. Loganovo chování nezůstalo bez odezvy. Fanoušci ho odsuzují za jeho neslušné výroky. Mnoho lidí nad ním zanevřelo.
  15:08

Americký youtuber Logan Paul v nejnovějším díle jeho podcastu Impaulsive jasně řekl svůj názor na náboženství a víru. Došlo to až do fáze, ve které si bez špetky soucitu a respektu utahoval z lidí co jsou součástí určitého náboženství. Svému nejlepšímu kamarádovi George Jankovi dokonce řekl, že kvůli jeho víře potřebuje terapeuta.

Paul se v poslední době těšil vcelku pozitivním reakcím na jeho tvorbu. Lidé o něm mluvili jako o ukázkovém příkladu toho, že se člověk může změnit. Dříve natáčel stupidní videa a choval se, jak namyšlený teenager, to vše je však za ním a veřejnost ho začala brát vážně. Tedy až do nedávné doby, kdy proti sobě obrátil většinu svých sledujících.

V prvních minutách se v podcastu bavili o náboženství jako takovém. Postupně se však začali dostávat k věcem, ve kterých se neshodují a celá konverzace začala být víc a víc napjatá. Paul nazval Jankovu víru v křesťanství jako „zku*venou hloupost“ a řekl, že si jeho víra zaslouží satiru. „Opravdu, znám lidi, kteří mě nenávidí a chovají se ke mně lépe ohledně mé víry než ty, a ty jsi můj nejlepší přítel,“ reaguje Janko na Paulovi pichlavé poznámky.

Paul se později navážel i do psychiky Janka a zpochybnil jeho emocionální inteligenci. Řekl mu, že není v pořádku a měl by si najít terapeuta.

„Jakkoli je pro mě tento rozhovor nepříjemný, jsem na nás velmi hrdý. Nikdo jiný by neměl koule na to, aby vedl tento druh konverzace,“ zakončuje Janko debatu na téma křesťanství a jeho víra, načež se posouvají k dalšímu tématu.

Veřejnost se však do Paul tvrdě obořila. Janka podporují a říkají mu, aby si našel nové kamarády. „Logan mě v této epizodě opravdu vyvedl z míry. Byl tak neuctivý k Georgeově víře. Z mého pohledu naprosto nepřijatelné chování. George to zvládl krásně,“ napsala jedna fanynka pod video. „Tato epizoda mě jako fanouška Logana opravdu ranila. Poslouchám každou epizodu podcastu. To vše jen proto, aby nerespektoval mé náboženství a mého Spasitele? Neříkám, že musí věřit v Bibli nebo křesťanství, jen ho žádám, aby projevoval úctu k přesvědčení ostatních,“ napsal další.

Témata: Logan Paul