Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela

Rodney Petersen byl napadený Natem Diazem | foto: instagram.com

Dvojníka Logana Paula napadl profesionální zápasník Diaz. Zaskočený Paul chce financovat žalobu

Rodney Petersen, dvojník Logana Paula, byl uspaný profesionálním zápasníkem Natem Diazem. Podle Diaze se jednalo pouze o sebeobranu. Logan Paul byl zprávou velmi překvapený a rozhodl se financovat veškeré náklady, které budou při žalobě potřeba. V boxu se s Diazem utká Jake Paul už v srpnu.
  11:46

Dvojník Logana Paula Rodney Petersen se dostal do rvačky s profesionálním MMA zápasníkem Natem Diazem, který dlouhou dobu zápasil v UFC. Diaz ho však začal škrtit, uspal ho a poté odešel pryč. Video obletělo celý svět a reagovalo na něj množství známých osobností. Diaz byl dokonce chvíli hledaný policií v New Orleans, kde se celý incident stal. Diaz ale tvrdí, že se jednalo pouze o sebeobranu a celý konflikt vyvolal Petersen. Podle očitých svědků tomu však bylo jinak a Diaz tak může mít vážné problémy.

Celý spor začal už několik hodin předtím. Diaz i Petersen se totiž byli podívat na boxerském zápase, kde se Diaz dostal do konfliktu s influencerem Chasem DeMoorem, který se objevil v reality show Too Hot to Handle. Vyměnili si spolu několik názorů a Diaz po něm údajně hodil láhev s vodou. Po incidentu byl Diaz údajně v ráži a později se měl na ulici potkat právě s Petersenem, kterého vyprovokoval a následně takzvaně „vypnul“. Diaz však tvrdí, že on sám byl donucený se bránit. Ve svém popisování celého konfliktu sice potvrzuje, že se na boxerském zápasu s DeMoorem opravdu dostal do sporu, ale tím, kdo následně venku vyvolal rvačku, byl údajně naopak Petersen.

Ten ho totiž, podle tvrzení Diaze, zaregistroval už na zápase a poté ho pronásledoval s úmyslem vyvolat rvačku. Když se tak nakonec stalo, Diaz Petersena s naprostým klidem přiškrtil, dokud neztratil vědomí a poté ho shodil na zem. Ještě předtím však stihl Petersena několikrát zasáhnout kolenem do žeber. Zajímavé je ovšem to, že těsně předtím, než začala rvačka, Peterson působí jako ten, kdo se snaží Diaze uklidnit. Diaz však udělal přesně to, co mu jde nejlíp a nakonec nechal uspaného Petersena ležet na zemi. Celou rvačku sledovaly desítky lidí, nikdo se ale mezi oba muže nepletl.

Video, ve kterém Diaz zápasí s Petersenem, obletělo celý internet. Zprvu si totiž někteří lidé mysleli, že ve videu se Diaz pere s Loganem Paulem. Později se však zjistilo, že uspaným mužem byl právě jeho dvojník Petersen. Záběry z rvačky viděl také prezident UFC Danna White, který z toho byl velmi zaskočený. „Podívejte se na ty kopance do břicha! On ho knockoutoval! Ať už je to kdokoliv, tak ho Diaz knockoutoval,“ komentoval video White. Petersen se však nechal slyšet, že kvůli tomu, že ho Diaz v bezvědomí hodil na zem, krvácel z hlavy a dokonce potřeboval osm stehů, aby se mu rána na hlavě zavřela. O celém incidentu se také samozřejmě dozvěděl pravý Logan Paul, který byl velmi překvapený z toho, co se jeho dvojníkovi stalo.

„Nikdy jsem si nemyslel, že to, že vypadáte jako já, vás dokáže dostat do gilotiny od profesionálního MMA zápasníka Natea Diaze v ulici. Ale oslovil jsem toho chlápka, protože je to vážně v ha*zlu. Bylo fakt těžké se na to dívat. Je mi ho vážně líto a navíc vypadá jako já. Musíme své druhy chránit,“ okomentoval celou situaci Paul v jednom ze svých podcastů. Navzdory tomu, že Paul situaci nemusel nijak řešit, rozhodl se nabídnout Petersenovi pomoc. Je totiž ochotný financovat veškeré věci, které budou při žalobě potřeba a to včetně týmu právníků. Petersen si takového gesta nesmírně váží. S Paulem má navíc dobré vztahy a v minulosti spolu dokonce natáčeli video.

Kromě toho, že napadení dvojníka Logana Paula se bude právně řešit, mladší z bratrů Paulových Jake, bude mít možnost dát Diazovi co proto. Oba se spolu totiž utkají v boxerském ringu a Paul se na zápas velmi těší. Diaz je totiž známý pro svou prostořekost a Paul si zase nenechá nic líbit. I když se zápas bude konat až 5. srpna, trashtalk je mezi oběma zápasníky už teď na vysokém levelu. Paul si totiž z Diaze neustále střílí a ten to jen velmi obtížně snáší. Dokonce se už uskutečnil jejich vzájemný staredown, který skončil strkanicí. Paul tak může pomstít dvojníka svého bratra a znovu si získat sebevědomí po prohraném zápasu s Tommym Furym

Témata: Jake Paul, Logan Paul