Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek

Logan Paul | foto: Antiyoutuber.cz

Logan Paul si před rokem koupil NFT za 623 tisíc dolarů. Nyní má hodnotu 10 dolarů

Americký wrestler a influencer Logan Paul se nebojí ani investování do kryptoměn. Minulý rok na jaře se rozhodl vložit finance do NFT. Kryptoměna v tu dobu rostla a předpovídala se jí zdárná budoucnost. To se bohužel nenaplnilo a z 623 tisíc dolarů, které Paul do NFT investoval, se znehodnotilo na 10 dolarů.
  12:10

Logan Paul je internetová hvězda a zdárný sportovec. Wrestlingu by se měl věnovat raději než investování do kryptoměn. To se mu totiž v poslední době příliš nedaří. Minulý rok vložil 623 tisíc dolarů do NFT. Předpovídaná výnosná budoucnost kryptoměny se ale nekonala a influencer přišel téměř o celou částku. Jeho zakoupené NFT má momentálně hodnotu 10 dolarů.

Podobně jako mnoho dalších slavných hvězd, i populární youtuber naskočil do rozjetého krypto vlaku vloni na jaře, kdy ceny většiny aktiv raketově rostly. O několik měsíců později se přidal k trendu NFT a celkově do uměleckých kryptoměn vložil více jak dva a půl milionu dolarů. Vrcholem jeho sbírky bylo NFT z kolekce Azuki, za které zaplatil 623 tisíc dolarů.

Azuki je sbírka deseti tisíc NFT inspirovaná anime postavičkami. To ocenilo mnoho fanoušků japonské animované tvorby a Azuki nabírala na popularitě a její hodnota pomalu rostla. Celosvětovému pádu kryptoměn se bohužel kolekce nevyhnula a i její hodnota začala rychle klesat. Několik tisíc Logan Paul ztratil i na Bitcoinu.

Za ztrátu peněz schytává Logan Paul na sítích mnoho posměšků. Nejedná se přitom o jediného influencera, který přišel o peníze ve světě kryptoměn. Britský rapper a youtuber KSI si před rokem koupil token LUNA a předpovídal jeho růst. Investoval do něj téměř tři miliony dolarů. Navzdory jeho očekávání token upadal a jeho hodnota je nyní téměř nulová.

Témata: Logan Paul