Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch

Logan Paul | foto: Antiyoutuber.cz

Logan Paul zápasil v Saudské Arábii. Odjíždí na invalidním vozíku

Logan Paul o víkendu zápasil s mistrem WWE Romanem Reignsem v Saudské Arábii o jeho titul mistra. Zápas však pro Logana zřejmě nedopadl dle jeho představ. Ze zápasu si odváží dvojité natržení kolenního vazu.
  11:27

Logan Paul známý jako americký influencer a youtuber se v roce 2021 stal profesionálním zápasníkem wrestlingové organisace WWE (World Wrestling Entertainment). O víkendu se utkal s mistrem a držitelem titulu Romanem Reignsem. Ačkoliv byl jeho výkon dobrý, tak si ze zápasu odnesl dvojité natržení předního zkříženého vazu a středního zkříženého vazu. Reigns nad Loganem svůj titul obhájil a zápas vyhrál. Obdivuhodné je ale to, že Logan Paul se zraněními zápasil ještě celých deset minut.

Paul během zápasu ukázal mnoho zkušených chvatů a manévrů. Osudným byl pro něj moment, kdy skočil z ringu na svého protivníka, který ležel na stole komentátorů. Tento skok dokonce i natáčel na svůj telefon. Výsledné video se stalo virálním a získává miliony zhlédnutí.

I když svůj titul Reigns obhájil, čímž jeho držení prodloužil na 798 dní v kuse, tak dle fanoušků je jasným vítězem Logan Paul. Většinu zápasu dominoval, nakonec ale prohrál na počítání. Na svém twitterovém účtu Paul sdílel po zápase fotku, ke které přidal popisek „natržený meniskus, MCL a potenciálně ACL stalo se to v polovině zápasu. všechny vás budu informovat.“. Jistě by se rád co nejdříve zase vrátil do ringu, avšak jeho zranění mu to nemusí umožnit až na několik měsíců.

Logan Paul má za sebou také několik boxerských zápasů. Vypadá to, že by se k boxu rád vrátil. Paul vyzval na zápas kontroverzní osobu Andrew Tatea. Dle jeho slov je mu jedno, jestli se bude zápasit dle pravidel MMA, či boxu, hlavní je, aby Tate zápas přijal. Tate momentálně žádné bojové umění nedělá, avšak má za sebou profesionální kariéru kickboxera. V roce 2008 se umístil na sedmém místě nejlepších kickboxerů střední váhy v Británii. Paul se k jeho výzvě Tatea vyjádřil Řekl jsem, co jsem řekl, nemám potřebu s ním zápasit. No ale pak tenhle zmrd začal říkat hodně sraček.“

Témata: Logan Paul