Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Bývalý pár Georgie Harrison a Stephen Bear | foto: instagram.com

Intimní video účastnice Love Islandu uniklo na OnlyFans. Její expřítel za to skončil ve vězení

Na OnlyFans se objevilo video, ve kterém mají britská hvězda reality show Love Island Georgia Harrison a její přítel Stephen Bear sex. Autorem videa je právě Bear, který video pořídil bez vědomí a souhlasu své přítelkyně. Video zveřejnil na OnlyFans a nesmazal ho ani poté, co ho o to Harrison požádala. Bear skončil ve vězení a musí zaplatit odškodné 6 milionů korun.
  8:00

Hvězda britských reality show Steven Bear se ocitl ve velmi závažné situaci. Na OnlyFans totiž přidal video, ve kterém má sex se svou přítelkyní. Georgia Harrison, nyní už bývalá přítelkyně Beara, přitom o ničem nevěděla a Bearovi samozřejmě nedala souhlas ke zveřejnění videa. Když se k ní ale dostalo, že je jejich společné intimní video dostupné na OnlyFans, rozhodla se s celou situací obrátit na soud. Kvůli závažnosti celého případu se Harrison dokonce rozhodla vzdát se svého práva na anonymitu. Finální verdikt pro Beara nedopadl ani trochu dobře.

Bear se proslavil v britských reality show a dokonce se stal vítězem Celebrity Big Brother v roce 2016. Harrison zase kralovala reality show Love Island a když spolu utvořili pár, vypadali velmi šťastně. To se ale mělo brzy změnit. V roce 2020 totiž vzniklo video ve kterém spolu mají Bear a Harrison sex. Autorem nahrávky je přitom pouze Bear, protože Harrison vůbec nevěděla, že se jejich sex natáčí a její přítel jí to samozřejmě nikdy neřekl. Harrison se to dozvěděla až ve chvíli, kdy se jejich video stalo populární na platformě OnlyFans.

Od té doby zažívala složité období. Video totiž viděli její přátelé, rodina a známí a ona se kvůli tomu prý cítila mizerně. Začala trpět úzkostí a Bear jí v její situaci příliš nepomáhal. „Jakoby nestačila všechna ta bolest, kterou jsem cítila proto, že se o tom dozvěděli moji přátelé, rodina a dokonce i mladší sourozenci. Musela jsem se také vypořádat s tím, že mě ponižoval na sociálních sítích,“ svěřila se Harrison u soudu.

Harrison se rozhodla celou situaci řešit a po podání trestního oznámení dostal Bear zákaz jakýmkoliv způsobem svou bývalou přítelkyni kontaktovat, a to po dobu následujících pěti let. Zároveň byl také zapsaný do registru sexuálních delikventů. Jediná věc, která alespoň trochu Bearovi ulehčila situaci, byl fakt, že s ním Harrison měla sex dobrovolně. Jinak byl ale po celou dobu braný jako viník. Nešťastná Harrison Beara kontaktovala a žádala ho, aby video ze svého OnlyFans účtu odstranil.

Bear se k tomu ale neměl a soudce Christopher Morgan, který se celým případem zabýval, kvůli tomu neměl pro Beara žádné pochopení. „Měl jste v úmyslu maximalizovat utrpení a ponížení Georgie Harris. To dokazuje fakt, že jste neodstranil video ani poté, co vás o to Georgia požádala. Kvůli tomu, že bylo video i nadále dostupné na OnlyFans, se tak mohlo šířit dál,“ řekl u soudního líčení Morgan směrem k Bearovi.

V důsledku svých činů byl Bear odsouzený k jednadvaceti měsícům vězení. I když Bear nijak sexuálně nezneužil svou bývalou přítelkyni, zneužil její důvěry a vytvořil video, se kterým by očividně za žádné situace nesouhlasila. Bear ale nemusí řešit pouze svůj pobyt ve vězení. Kvůli různým újmám, které Harrison způsobil, jí totiž musí zaplatit nemalé odškodné. Soud Bearovi nařídil, aby své přítelkyni zaplatil 208 tisíc liber, což je v přepočtu necelých 6 milionů korun.

I když jsou pro Harrison takové peníze jistě příjemné, rozhodně jí z hlavy nevyženou vzpomínky na nepříjemnosti, kterými si kvůli Bearovi musela projít. „Celou kauzu považuji za tu nejhorší noční můru,“ nechala se slyšet Harrison. Očividně tak bude v příštích vztazích velmi opatrná. Nemohla sice předem vědět, že vztah s Bearem dopadne takhle děsivě, spousta lidí, která si projde něčím podobným, má ale později veliké problémy důvěřovat svému dalšímu partnerovi.